Benidorm Bastards

Benidorm Bastards

Vlaams humoristisch programma waarin een aantal bejaarden met behulp van een verborgen camera jongeren op straat bij de neus nemen.

Afleveringen

9 afleveringen

De Bastards vliegen er meteen stevig in. Marcel heeft zijn bus gemist en zoekt een creatieve, licht illegale manier om thuis te geraken. De duif van duivenmelker Gaston heeft al betere tijden gekend. Hilda, Rosita en Marcel maakten deze zomer een opgemerkte passage op hun favoriete zomerfestivals.
De Bastards hebben deze keer onder andere FNAC als speelterrein gekozen. Marcel wordt danig ontroerd door een passage van Hugo Claus, terwijl Gaston een wedstrijd voor lezers organiseert. Johan en de nieuwe Marcel liggen duidelijk aan de leiding. Hilda en Rosita draaien graag plaatjes in een hippe jongerenwinkel, maar dan moeten die snotneuzen wel uit hun bakken blijven natuurlijk.
Hilda en Rosita zoeken nieuwe uitdagingen. Stel nu dat ze op voorhand zeggen dat ze Benidorm Bastards zijn, zouden ze dan nog steeds jongeren kunnen beetnemen? De dorst van Gaston geraakt maar niet gelest. Hij heeft er nu zelfs ook honger van gekregen. Op hun leeftijd kunnen de Bastards al eens genieten van een rustig bankje in een park. Maar wat te doen als alle banken bezet blijken te zijn?

Aflevering 5

Zuster Lea heeft als kloosterlinge nooit het plezier van een kleindochter gekend en ze vindt het dringend tijd om daar verandering in te brengen. Rosita heeft wel een kleindochter, maar dat achterlijk kind kan dan weer niet binnen de lijntjes kleuren. Magic Marcel schuimt de straten af met straffe stunts, terwijl de andere Marcel in een sociaal bewogen bui is.

Aflevering 6

Jean-Jacques probeert een vooroordeel de wereld uit te helpen: het is toch niet omdat er een zwarte met een stofzuiger aan uw deur komt bellen, dat hij per se een stofzuigerverkoper hoeft te zijn? Rosita heeft zichzelf dan weer op een date met een jongeman van 22 getrakteerd, maar veel tijd heeft ze niet, want ze moet nog naar de kapper ook.

Aflevering 7

Zuster Hilda en zuster Rosita zijn een dagje op stap in Brussel. Daar hoort een fris Belgisch pintje bij natuurlijk. Juist nog een manier vinden om dat open te doen. Marcel krijgt geen ijsje omdat hij zwart is, Rosita wordt begluurd door een bende viezeriken, Lea heeft een spatader die op de Schelde lijkt en Gaston bestelt zijn fruit zoals Erik Van Looy.

Aflevering 8

Compilatie van de beste sketches van het tweede seizoen, doorspekt met de grappigste sketches van de buitenlandse versies van 'Benidorm Bastards'.

Aflevering 9

Compilatie van de beste sketches van het tweede seizoen, doorspekt met de grappigste sketches van de buitenlandse versies van 'Benidorm Bastards'.

Aflevering 10

Compilatie van de beste sketches van het tweede seizoen, doorspekt met de grappigste sketches van de buitenlandse versies van 'Benidorm Bastards'.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.