Beyond Borders

Beyond Borders

Een blik op het werk van de Amerikaanse immigratiedienst die zich inzet voor de nationale veiligheid door al dan niet illegale immigranten die een misdaad hebben gepleegd het land uit te zetten.

Afleveringen

5 afleveringen

ICE-agenten staan in voor de deportatie van al dan niet illegale immigranten die op Amerikaanse bodem een misdaad hebben gepleegd en een bedreiging vormen voor de nationale veiligheid.
In Miami behandelt agent Kevin het dossier van een Cubaan met een crimineel verleden. De man staat nu op de deportatielijst. Elders pakken agenten een illegale immigrant op die in het verleden al in aanraking kwam met de politie na een melding van huiselijk geweld.
In New Jersey maken Ken en zijn team jacht op een MS13-bendelid dat verdacht wordt van moord. In Miami krijgt een vrouw een enkelband in afwachting van een uitspraak in haar dossier. In Tucson wordt een Cubaanse zakenman opgepakt die verdacht wordt van witwaspraktijken en drugshandel.
Ken en zijn team gaan in de straten van Newark op zoek naar een illegale immigrant die veroordeeld werd voor rijden onder invloed en huiselijk geweld. Een vrijgelaten Mexicaanse crimineel wordt opnieuw opgepakt in Philadelphia. Een Indiase man dreigt te worden uitgezet nadat hij al meer dan twintig jaar illegaal in de VS blijkt te verblijven.
In Philadelphia maken agenten jacht op een veroordeelde verkrachter. Ryan pakt intussen een veroordeelde drugdealer op de vlucht op. In Miami wacht een zus wanhopig tot haar broer wordt vrijgelaten.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.