Blind gesprongen

Blind gesprongen

Nora Gharib overhaalt vijf Vlamingen om een (carrière)sprong in het diepe te maken: ze nemen ontslag op hun huidige job en springen blind in een jobavontuur dat experten voor hen uitkiezen.

Afleveringen

7 afleveringen

Vijf Vlamingen dienen hun ontslag in en maken een grote carrièreswitch. Alleen weten ze zelf nog niet wat hun nieuwe job wordt, in welke sector ze zullen werken en voor welke werkgever. Nora Gharib maakt vandaag kennis met Senne en Jessica. Na een eenmalig gesprek met de experten en een extra proef om te bepalen wat Jessica in haar mars heeft, gieren de zenuwen haar door het lijf.
Vijf kandidaten geven hun vaste job op, nemen ontslag bij hun huidige werkgever en springen 'blind' in een nieuw jobavontuur dat vier experten voor hen hebben uitgekozen gedaan. Welke functie ze gaan invullen en in welk bedrijf of sector is één groot mysterie.
Vijf kandidaten geven hun vaste job op, nemen ontslag bij hun huidige werkgever en springen 'blind' in een nieuw jobavontuur dat vier experten voor hen hebben uitgekozen.
Nora Gharib maaakt kennis met Fred. Deze 37-jarige IT'er, voetbalfanaat en -trainer uit Buggenhout werkt al 12 jaar als data-analist. De experten staan voor een moeilijke opdracht. Elia uit Waasmunster werd door Nora geblinddoekt naar haar nieuwe job gebracht. De experten kozen voor haar een job als kinderbegeleidster omdat ze sociaal en zorgzaam is.
Vijf kandidaten geven hun vaste job op, nemen ontslag bij hun huidige werkgever en springen 'blind' in een nieuw jobavontuur dat vier experten voor hen hebben uitgekozen.
Nieuwbakken stadsgids Senne mag samen met zijn baas Patrick de coolste attractie in New York uitproberen en beklimt daarvoor een wolkenkrabber van maar liefst 400 meter hoog. Ook ergotherapeute Sana zal boven zichzelf moeten uitstijgen. Zij komt te weten welke jobswitch de experten voor haar hebben uitgekozen en dat wordt er één van 180 graden.
Drie maanden geleden begon voor Senne, Jessica, Elia, Fred en Sana een groot, life-changing avontuur. Alle vijf sprongen ze blind in een nieuwe job, die ze niet zelf mochten kiezen. Dat leverde verrassende, maar ook moeilijke momenten op. In deze laatste aflevering breekt een belangrijk moment aan: willen de kandidaten de job verderzetten en hun contract verlengen?
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.