Blind Gesprongen

Blind Gesprongen

Enkele Vlamingen nemen ontslag bij hun huidige werkgever en springen 'blind' in een nieuw jobavontuur dat experts voor hen hebben uitgekozen.

Afleveringen

7 afleveringen

Vijf Vlamingen dienen hun ontslag in en maken een grote carrièreswitch. Alleen weten ze zelf nog niet wat hun nieuwe job wordt, in welke sector ze zullen werken en voor welke werkgever. Nora Gharib maakt vandaag kennis met Senne en Jessica. Na een eenmalig gesprek met de experten en een extra proef om te bepalen wat Jessica in haar mars heeft, gieren de zenuwen haar door het lijf.
De emoties lopen hoog op wanneer Jessica ontdekt dat ze begrafenisondernemer wordt. Senne hoort intussen dat zijn nieuwe job hem naar een ander continent brengt: Amerika.

Aflevering 3

Elia laat het kopiecenter achter zich en zoekt bezinning in een klooster, terwijl Senne de sprong waagt als stadsgids in het bruisende New York. Durven zij de uitdaging aan en vinden ze voldoening in hun verrassende carrièreswitch?

Aflevering 4

Nora maakt vandaag kennis met Fred, die al twaalf jaar werkt als data-analist. De experten staan meteen voor een moeilijke opdracht. Intussen wordt Elia geblinddoekt naar haar nieuwe job gebracht. Zij zal als kinderbegeleidster aan de slag gaan. Het onthaal was bijzonder warm, maar na haar eerste kennismaking slaat de twijfel plotseling toe.

Aflevering 5

Fred stapt uit zijn comfortzone als IT'er en kiest voor een nieuw avontuur bij de Belgische Voetbalbond. Terwijl Elia een sprong in het onbekende waagt als kinderbegeleidster, zegt Sana, een zorgzame jeugdbegeleidster, haar huidige job vaarwel. Samen met de experten gaat ze op zoek naar haar ware roeping.

Aflevering 6

Nieuwbakken stadsgids Senne mag samen met zijn baas Patrick de coolste attractie in New York uitproberen en beklimt daarvoor een wolkenkrabber van maar liefst 400 meter hoog. Ook ergotherapeute Sana zal boven zichzelf moeten uitstijgen. Zij komt te weten welke jobswitch de experten voor haar hebben uitgekozen en dat wordt er één van 180 graden.

Aflevering 7

Drie maanden geleden begon voor Senne, Jessica, Elia, Fred en Sana een groot, life-changing avontuur. Alle vijf sprongen ze blind in een nieuwe job, die ze niet zelf mochten kiezen. Dat leverde verrassende, maar ook moeilijke momenten op. In deze laatste aflevering breekt een belangrijk moment aan: willen de kandidaten de job verderzetten en hun contract verlengen?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.