Blind Gesprongen

Blind Gesprongen

Enkele Vlamingen nemen ontslag bij hun huidige werkgever en springen 'blind' in een nieuw jobavontuur dat experts voor hen hebben uitgekozen.

Afleveringen

7 afleveringen

Aflevering 1

Martyna, een hardwerkende poetsvrouw uit Polen, en Audric, een jongeman met een visuele beperking, krijgen het nieuws dat ze geselecteerd zijn. Ze worden voorgesteld aan de experts, die meteen aan de slag gaan. Martyna, die meer avontuur in haar leven wil, wordt tijdens een opdracht getest op haar moed en vermogen om met agressie om te gaan, vaardigheden die van pas zullen komen in haar toekomstige baan.

Aflevering 2

Sarah wordt overdonderd door het goede nieuws van Nora. Ondertussen begint Martyna aan haar opleiding als detentiebegeleider en ondergaat Audric verschillende proeven, waarbij de experts zijn zwemvaardigheden en technische vaardigheden beoordelen.

Aflevering 3

Sarah gaat langs bij de experts, die zich afvragen of ze het talent heeft voor de specifieke baan die ze in gedachten hebben. Martyna maakt voor het eerst kennis met de gedetineerden. Het is haar eerste werkdag in de gevangenis van Dendermonde. Ondertussen ondergaat Audric verdere tests op de trainingscampus van de VDAB.

Aflevering 4

Audric begint met werken op het wijndomein. Hij verzorgt er de wijnranken en bottelt de flessen. Sarah verwacht nog een test, maar tot haar verrassing neemt Nora haar mee naar haar nieuwe werkplek. Victor, die acht jaar als drukker heeft gewerkt, heeft de laatste twee jaar te maken gehad met een ernstige depressie. Zullen de experts ook voor hem een geschikte baan vinden?

Aflevering 5

Sarah floreert in haar nieuwe job, met als eerste grote project de organisatie van de Special Olympics. Audric ontmoet sommelier Jean Luca en samen tillen ze zijn kennis van wijn naar een hoger niveau. VDAB-expert Lize gaat op zoek naar een geschikte baan voor Victor, die eerst zijn grootste angst moet overwinnen.

Aflevering 6

Martyna geeft zich volledig op haar job in de gevangenis, maar stuit ook op enkele obstakels. Ondertussen maakt Victor een vliegende start als barbier, terwijl bij Audric angsten en onzekerheden de kop opsteken. De drie maanden proeftijd van Martyna zijn voorbij en nu moet ze beslissen of ze haar job als detentiebegeleider wil behouden of niet.

Aflevering 7

Audric, Sarah en Victor hebben nu een tijdje kunnen proeven van hun nieuwe job. Hoe hebben ze het ervaren? Zijn de werkgevers tevreden? Kortom: gaan ze door met de job die de experts voor hen gekozen hebben of nemen ze ontslag?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.