Boer Coppens

Boer Coppens

Afleveringen

4 afleveringen

Mathias en zijn neef Dieter sturen boeren Jeroen en Delfien van hun erf, zodat ze na twaalf jaar eindelijk nog eens van een welverdiend weekendje weg kunnen genieten, en nemen samen De Seizoenschuur in Schellebelle over. En er is véél werk. Boer Coppens en hulpboer Coppens krijgen schapen, lammetjes, varkens, kalkoenen en kippen onder hun hoede. Daarnaast moeten ze het veld op om te oogsten én houden ze de hoevewinkel draaiende.
Ruth Beeckmans komt de handen uit de mouwen steken. Hoewel ze geen plattelandsmeisje is, maakt ze zich goed vuil in veebedrijf Eigen Kweek. Terwijl boer Benny op vakantie is, zorgen Mathias en Ruth niet alleen voor het vee en de kippen, ze moeten ook met zelfgemaakte producten op de markt gaan staan.
Mathias neemt opnieuw samen met een bekende Vlaming een boerderij over. Niemand minder dan Christoff De Bolle helpt hem een handje op bioboerderij 't Goed ter Heule. Naast schapen, varkens en kippen hebben ze op de boerderij ook verschillende bijenkasten. Al snel wordt duidelijk dat de bijen niet de grootste zorg voor Christoff zijn.
Toneel spelen, presenteren, schrijven, radio maken: Joris Hessels kan het allemaal. Heeft hij echter ook gevoel voor de boerenstiel? Dat ontdekt Mathias deze week op boerderij 't Fleckje, waar naast het verzorgen van koeien ook alpaca's en zelfs een bevalling van een koe op het programma staan.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.