Blind Getrouwd: Australië

Blind Getrouwd: Australië

Een team van deskundigen koppelt singles aan elkaar die vervolgens met elkaar trouwen. Wie zegt volmondig 'ja' op het einde van het experiment?

Afleveringen

22 afleveringen

Aflevering 15

Janelle zoekt troost bij Jesse nadat ze het bedrog van hun partners te horen kregen. Melinda en Tahnee zweren Janelle te zullen steunen tijdens het volgende etentje, waar zij Adam en Claire voor de hele groep zal confronteren met de schade die ze hebben berokkend. Aan de zuidkust van New South Wales genieten Evelyn en Rupert intussen van hun huwelijksreis.

Aflevering 16

Na de onthullingen over het bedrog van Adam en Claire is de spanning te snijden op het derde etentje. Zal Adam eindelijk zijn excuses aanbieden aan Janelle? En zal Jesse Claire kunnen vergeven? Een opmerking van Tayla over haar kersverse echtgenoot Hugo valt niet in goede aarde bij de experten. Evelyn en Rupert zijn tijdens hun huwelijksreis duidelijk dichter naar elkaar toegegroeid.

Aflevering 17

Slechts enkele dagen nadat het bedrog aan het licht kwam, is het tijd voor de derde verbintenisceremonie. De spanningen lopen hoog op wanneer enkelen zowel door de groep als door de experten ter verantwoording worden geroepen.

Aflevering 18

Terwijl de eerste koppels intussen halverwege het experiment zitten, staan de nieuwste koppels voor enkele ongemakkelijke opdrachten. Het huwelijk van Claire en Jesse hangt inmiddels aan een zijden draadje. De komst van haar vader werpt bovendien een verrassend perspectief op hun moeizame huwelijk. Sandy en Dan lijken elkaar steeds meer te vinden.

Aflevering 19

Terwijl de koppels de vrienden en familieleden van hun partner leren kennen, groeien sommige koppels dichter naar elkaar toe, terwijl dit bij anderen net voor twijfels zorgt. Claire probeert het vertrouwen van Jesse terug te winnen. Een afgeluisterd telefoongesprek tijdens een mannenavondje verhit de gemoederen en zou wel eens het einde van een van de huwelijken kunnen betekenen.

Aflevering 20

Na het kennismaken met vrienden en familie is iedereen toe aan een ontspannend etentje en tot ieders verbazing dagen Jesse en Claire samen op. De ontspannen sfeer draait echter al gauw om wanneer het afgeluisterde telefoongesprek ter sprake komt en Hugo en Dan ter verantwoording worden geroepen.

Aflevering 21

Het is tijd voor de vierde verbintenisceremonie. Wie blijft er getrouwd en voor wie houdt het experiment hier op? Na de onthullingen op het etentje hebben vooral Tayla & Hugo en Sandy & Dan heel wat te bespreken met de experten.

Aflevering 22

Het is tijd voor de koppels om te ontdekken of hun relatie stand kan houden buiten de veilige muren van hun appartement: ze gaan op retraite. Tussen Melinda en Bronte raken de gemoederen verhit. En terwijl sommige koppels sterker dan ooit zijn, begint de relatie van een van de sterkste koppels van dit seizoen barsten te vertonen.n.

Aflevering 23

Het is de laatste dag van de retraite. Terwijl de verandering van omgeving heel wat koppels deugd heeft gedaan, voelen sommigen nu meer druk dan ooit. Op de laatste avond komt het tot een aanvaring tussen Melinda en Harrison.

Aflevering 24

Na een niet onbewogen retraite keren de koppels terug naar Sydney; het ene duo al wat sterker dan het andere. Op het volgende etentje staat vooral de relatie van Harrison en Bronte ter discussie. Harrison wordt voor het eerst serieus op zijn plaats gezet en begint dan maar anderen met de vinger te wijzen.

Aflevering 25

De koppels maken zich op voor de vijfde en voorlaatste verbintenisceremonie. Alle ogen zijn gericht op Harrison & Bronte en Claire & Jesse. Ondanks alle tegenkanting van de andere koppels is Bronte bereid haar huwelijk met Harrison te doen slagen. Jesse, die naar zijn gevoel al te vaak gekwetst is geweest door Claire, staat voor een moeilijke beslissing.

Aflevering 26

De koppels staan voor een nieuwe fase in het experiment: de feedbackweek. De eerste fase hierin bestaat uit partnerruil. Drie dagen lang zullen de kandidaten een andere partner toegewezen krijgen, zodat ze met een nieuwe blik naar hun eigen huwelijk kunnen kijken.

Aflevering 27

De eerste fase van de feedbackweek zit er bijna op. De koppels worden weer herenigd voor de volgende fase: de boys and girls night. Ex-deelnemers komen langs om de resterende koppels advies te geven en hen aan te moedigen om, met het einde van het experiment in zicht, grotere stappen vooruit te zetten in hun relatie.

Aflevering 28

Na de partnerruil en de veelbewogen 'boys and girls night' hebben de koppels heel wat te bespreken op hun zesde etentje samen. Harrison daagt alleen op, nadat Bronte besloten heeft dat hun huwelijk geen kans op slagen heeft. Bovendien wordt hij door enkele medekandidaten aangesproken op zijn bemoeienissen in de andere relaties.

Aflevering 29

Na acht weken is het voor de resterende zes koppels tijd voor de laatste verbintenisceremonie. Het was een bewogen laatste week, die bij sommige koppels niet zonder gevolgen is gebleven. Kunnen Melinda en Layton hun relatie nog herstellen? Zal Lyndall alsnog haar kans wagen met Cameron? En gaat Harrison nog een laatste keer de confrontatie aan met de experten? Wie blijft er getrouwd?

Aflevering 30

De koppels staan voor de laatste fase in het experiment: Homestay Week. En terwijl sommige koppels openbloeien tijdens de bezoekjes aan de thuisbasis van hun wederhelften, beginnen anderen twijfels te krijgen over hun huwelijk en de kans op slagen buiten het experiment.

Aflevering 31

De koppels krijgen een blik op het dagdagelijkse leven van hun partners en dat blijft hier en daar voor twijfels zorgen. Nadat Bronte Harrison meenam naar haar favoriete plekjes in Perth, gaan ze samen iets drinken met haar zus Kirra. Daar komt het alweer tot een discussie. Evelyn, die zich beter dan ooit voelt in haar huwelijk met Rupert, nodigt hem uit voor een lunch met haar moeder.

Aflevering 32

Op het laatste etentje voor de finale beslissingen, kondigen de experten nog een laatste opdracht aan voor de koppels: een honesty box. Die zorgt voor spanningen bij enkele koppels en één ervan besluit het experiment diezelfde avond nog te verlaten.

Aflevering 33

Voor Alyssa & Duncan en Melinda & Layton is het einde van het experiment aangebroken. Met de discussies op het laatste etentje nog in het achterhoofd, is het aan hen om als eerste koppels een finale beslissing te nemen: blijven ze getrouwd of scheiden hun wegen voorgoed?

Aflevering 34

Na drie maanden getrouwd te zijn geweest, staan nu ook de drie resterende koppels - Evelyn & Rupert, Tahnee & Ollie en Lyndall & Cameron - voor hun laatste geloften. Blijven ze getrouwd en zetten ze hun liefdesverhaal verder of zetten ze een punt achter hun huwelijk en gaan ze elk hun eigen weg?
Vier weken geleden kwam er een einde aan het experiment en namen alle koppels hun finale beslissing. Vandaag komt iedereen opnieuw samen voor een reünie. Hoe gaat het intussen met iedereen? Wie heeft er nog contact? En bovenal: wie is er nog samen?
Samen met de experten blikken alle kandidaten terug op hun deelname aan het experiment. Het laatste etentje heeft duidelijk gemaakt dat er nog heel wat sluimerende frustraties zijn en de experten hopen op een open en respectvol gesprek.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.