Blind Getrouwd - Het vijfde huwelijk

Blind Getrouwd - Het vijfde huwelijk

Extra liefde dit jaar bij Blind Getrouwd, want er mag een extra koppel trouwen. Het resultaat van dit avontuur kan je binnenkort volgen op VTM GO.

Afleveringen

9 afleveringen

Jonas, Karen en Steve doorliepen alledrie het volledige proces van 'Blind Getrouwd'. Maar de experts vonden helaas geen match voor hen. Het zijn nochtans alle drie toppers en nog steeds op zoek naar de liefde van hun leven. En dus schiet Ingeborg te hulp met deze oproepaflevering. Ze stelt de drie voor in de hoop dat de 'Blind Getrouwd' experten alsnog de ideale match voor één van hen kunnen vinden.
Ingeborg heeft fantastisch nieuws voor de 27-jarige Karen. De experten hebben een match gevonden voor haar en zij zal dus binnenkort in het huwelijksbootje stappen met de 33-jarige Sharon. Ingeborg brengt hen allebei op de hoogte met een onverwacht telefoontje, waarna er voor beide vrouwen spannende weken starten in aanloop naar de grote dag.
Karen en Sharon bereiden zich voor op hun langverwachte huwelijk. Sharon, die zich na het zien van de oproepaflevering inschreef om te trouwen met Karen, heeft al een vaag beeld van haar toekomstige. Voor Karen is de spanning nog nét iets groter, want zij heeft nog geen flauw idee wie straks haar vrouw zal worden.
Het is eindelijk zover: Karen en Sharon zien elkaar vandaag voor het eerst. Onder het goedkeurende oog van familie en vrienden geven ze elkaar het ja-woord en trekken ze naar de feestlocatie waar Ingeborg als gastvrouw hun trouwfeest in goede banen zal leiden. Tussen alle festiviteiten door staat ook nog een fotoshoot op de planning, waar het kersverse koppel elkaar al onmiddellijk van heel dichtbij leert kennen.
Tijdens het huwelijksfeest ontmoeten Karen en Sharon elkaars familie en vrienden. Ze staan te popelen om samen met hen de liefde te vieren. Wanneer het tijd is voor de openingsdans merken ze dat er best wel wat zenuwen zijn. Na het feest trekken ze uiteindelijk naar een B&B voor hun allereerste huwelijksnacht samen.
Na hun huwelijksfeest en de eerste huwelijksnacht vertrekken Karen en Sharon op huwelijksreis naar het prachtige Griekse eiland Kos. Hier zal het kersverse koppel zes dagen lang genieten van de rust en luxe in het vijfsterrenresort Palazzo Del Mare. Op de eerste avond voeren ze meteen al diepgaande gesprekken ...
Het koppel leert elkaar beter kennen en ontdekt het moois dat Kos en het resort hen te bieden heeft. Ze gaan paardrijden op de zoutvlaktes en dat is vooral voor Sharon een avontuurlijke uitdaging.
Tijdens hun huwelijksreis wordt het koppel verrast door Jolien en Brecht uit het afgelopen seizoen van Blind Getrouwd. Ze spenderen de dag samen en wisselen ervaringen uit.
Karen en Sharon zetten de laatste dagen van hun huwelijksreis in. Ze krijgen boodschappen van vrienden en familie te zien en dat maakt een golf van emoties bij hen los. Als kers op de taart gaan ze langs bij een tatoeëerder voor een blijvend aandenken aan de vele mooie momenten samen.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.