Blind Getrouwd Nederland

Blind Getrouwd Nederland

Vrijgezellen laten zich op wetenschappelijke basis koppelen door experten, waarna ze in het huwelijksbootje stappen zonder elkaar vooraf ontmoet te hebben. Bij wie slaat de vonk echt over?

Afleveringen

15 afleveringen

De testdagen voor een nieuw seizoen vinden plaats in Bunnik. Ondanks de coronacrisis is de opkomst groot. Single mannen en vrouwen hopen door de wetenschap te worden gematcht. Na weken van onderzoek maken relatiewetenschapper Tila Pronk, psycholoog en coach Pablo Bakarbessy en seksuoloog Eveline Stallart de beste matches.
De eerste twee koppels die door de experten werden samengesteld starten met de voorbereidingen van hun huwelijk. Er worden pakken en trouwjurken gepast en als klap op de vuurpijl ontvangen de kandidaten een eerste brief van hun onbekende aanstaande. Voor Lars en Lizzy gaat het nu snel. De ochtend van de bruiloft breekt aan.
De verwachtingen zijn hooggespannen voor het eerste koppel van het experiment, Lars en Lizzy. Met een matchscore van 80% kan het niet anders dan dat de vonken ervanaf vliegen. En ook voor het tweede koppel, Rein en Danny, breekt de ochtend van hun bruiloft aan. Voor Sylvia is het een bijzondere dag: zij mag vandaag haar droomjurk uitkiezen. De emoties lopen hoog op.
Vandaag zullen Rein en Danny elkaar voor het eerst zien in de trouwzaal op hun eigen bruiloft. De gasten houden de adem in: zullen ze elkaar leuk vinden of niet? Mick gaat op zoek naar zijn trouwpak en schrikt wanneer hij het cadeau van zijn aanstaande ziet. Lars en Lizzy hebben elkaar hun jawoord gegeven en expert Tila spreekt van 'een vliegende start'.
De bruiloft van Lars en Lizzy zit erop en het was één grote droom. Na het feest trekken ze naar de bruidssuite, waar ze hun eerste nacht samen zullen beleven. Voor Sylvia en Freddy gaat het vandaag pas echt beginnen. Zij maken zich op voor een prachtige ceremonie in de tuinen van Slot Zeist. Het vijfde koppel is Aron en Monique. Zij hebben een bijzondere blind date met elkaar.
Het oudste stel van dit seizoen arriveert op de trouwlocatie en de spanning neemt meteen toe. Sylvia legt nog snel een tarotkaartje en is verbijsterd over de uitkomst. Hoe zullen ze op elkaar reageren? Lars en Lizzy starten met de tweede fase van het experiment: de huwelijksreis.
Het is tijd voor de bruiloft van Mick en Daisy. Mick heeft last van de warmte en maakt zich steeds drukker om wat hem te wachten staat. Lars en Lizzy zijn op huwelijksreis in het Zwarte Woud en hebben, ondanks de prachtige natuur, alleen maar oog voor elkaar. Ook Aron en Monique trouwen vandaag. Aron blijkt op alles voorbereid en ontpopt zich tot een meestercharmeur.
De bruiloft van Rein en Danny zit erop en de twee komen aan in de super-de-luxe bruidssuite. Ze voelen zich er helemaal thuis en vooral het ondergoed van Rein gooit hoge ogen. Op Slot Zeist nadert het grote moment van Mick en Daisy. Ze zien elkaar voor het eerst,en de grote vraag is of ze elkaar al kennen uit de buurt?
Lars en Lizzy zijn op huwelijksreis in Duitsland, waar hun gevoelens voor elkaar met de dag lijken te groeien. Vooral Lars kan zijn bruid niet loslaten. Maar kan Lizzy zijn tempo wel volhouden? Het laatste koppel, Bert en Suzan, staat aan de start van het experiment. Ze gaan hun trouwpak en trouwjurk kiezen. Suzan breekt in tranen uit wanneer ze het cadeau van haar onbekende match ontvangt.
Rein en Danny zijn op huwelijksreis in Griekenland, waar ze elkaar steeds beter leren kennen. Vooral vandaag ziet Rein de 'ware' Danny tijdens een speciale excursie. Mick en Daisy vieren hun bruiloft en gast Monique Smit heeft er alle vertrouwen in dat het helemaal goed komt met deze Amsterdamse match. Voor de verliefde Lars en Lizzy zit de huwelijksreis er al bijna op.
De spanning neemt toe voor het laatste koppel van het experiment: Bert en Suzan. Zal de vonk overslaan wanneer ze elkaar voor het eerst zien in de trouwzaal? In Toscane bloeit de romantiek tussen Freddy en Sylvia steeds meer op. Maar tussen Mick en Daisy gaat het minder goed. Al op de eerste dag van de huwelijksreis lijkt Mick een 'black-out' te hebben.
Lars en Lizzy wonen nu samen in Breda en het gaat heel goed tussen hen. In Griekenland ervaren Rein en Danny een ongemakkelijk moment tijdens hun laatste diner. Tussen Mick en Daisy, die in Albufeira zijn, botert het niet en wanneer Daisy zich bezeert, is dat de druppel die de emmer doet overlopen. In Italië krijgt Sylvia het plots zwaar en dat zet alles op z'n kop.
Freddy en Sylvia keren terug van hun huwelijksreis. Bij thuiskomt is Romy, de dochter van Sylvia, zeer verbaasd. Aron en Monique zijn op huwelijksreis in Oostenrijk en het klikt heel goed tussen hen. Vandaag krijgen ze jodelles op een prachtige bergtop nabij Salzburg. Bert en Suzan zijn op Sicilië, waar alles aanwezig is voor een romantische huwelijksreis. Maar Suzan mist diepgang in de relatie.
Alle koppels ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens het koppelsweekend. Ze hebben geen idee hoe het met de huwelijken van de andere kandidaten gesteld is. De experts houden hun hart vast: zullen de ervaringen van de anderen de koppels in positieve zin versterken, of net niet?
De finale van het experiment is aangebroken. Alle koppels zijn uitgenodigd in Slot Zeist om bij de experten hun eindbeslissing bekend te maken. Welke koppels blijven getrouwd en wie wil er scheiden? Hoe zal de ontmoeting gaan tussen Mick & Daisy, Lars & Lizzy en Bert & Suzan? En waarom komt Freddy alleen naar het eindgesprek?
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.