Blind Getrouwd

Blind Getrouwd

Trouwen is al een grote stap op zich, maar blind trouwen, dat is pas lef hebben. Vrijgezellen laten zich op wetenschappelijke basis koppelen door experten, waarna ze in het huwelijksbootje stappen zonder elkaar vooraf ontmoet te hebben. Bij wie slaat de vonk echt over?

Afleveringen

4 afleveringen

Aflevering 1

Matthieu Angel (32) uit Overijse, Emile Vandekerckhove (28) uit Zwijnaarde, Alexander Scherpereel (28) uit Etterbeek, Brecht Heldenbergh (32) uit Gooik, Isabelle Olivier (26) uit Mechelen, Jolien De Neve (32) uit Kalken, Emma Ramirez (31) uit Gent en Fleur Billiet (28) uit Varsenare zijn de deelnemers van dit seizoen.

Aflevering 2

De twee eerste koppels hebben onder het toeziend oog van vrienden en familie hun jawoord gegeven. Ze leren elkaar onmiddellijk al van dichtbij kennen tijdens de fotoshoot. We maken ook kennis met twee andere koppels, die met de nodige zenuwen uitkijken naar hun huwelijk en vervolgens ook hun eerste dag als getrouwd koppel beleven.

Aflevering 3

Jolien & Brecht, Emma & Emile, Isabelle & Matthieu en Fleur & Alexander zijn gehuwd en trekken na de fotoshoots naar het kasteeldomein T'Rest in Pepingen om hun trouwdag te vieren samen met familie, vrienden en elkaar. Ingeborg zal als gastvrouw het trouwfeest in goede banen leiden en ontvangt de koppels met open armen.

Aflevering 4

De koppels vertrekken samen op huwelijksreis naar de Egeïsche kust. In Griekenland zullen ze vijf dagen lang genieten van de rust en luxe in een vijfsterrenresort op Rhodos. De koppels leren elkaar beter kennen en ontdekken wat moois het eiland en het resort te bieden hebben, ondanks het wisselvallige weer.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.