Blind Getrouwd

Blind Getrouwd

Trouwen is al een grote stap op zich, maar blind trouwen, dat is pas lef hebben. Vrijgezellen laten zich op wetenschappelijke basis koppelen door experten, waarna ze in het huwelijksbootje stappen zonder elkaar vooraf ontmoet te hebben. Bij wie slaat de vonk echt over?

Afleveringen

11 afleveringen

Dziubi (29), Lien (30), Jana (29), Florence (29), Christiaan (28), Brecht (27), Jiri (35) en Joren (36) delen dezelfde droom: via de wetenschap gematcht worden aan hun ideale partner. En dat grote avontuur gaan ze samen aan. Ze delen de spanning naar aanloop van de trouw en trouwen allemaal op dezelfde dag. Florence & Jiri en Brecht & Dziubi bijten de spits af.
Na het huwelijk van Brecht & Dziubi en Florence & Jiri is het de beurt aan twee nieuwe koppels om blind te trouwen: Christiaan & Jana en Joren & Lien. Ook zij kijken met de nodige zenuwen uit naar hun huwelijk en beleven vervolgens hun eerste dag als getrouwd koppel.
De vier koppels komen samen in feestzaal De Koolputten in Waasmunster. Daar vieren ze hun huwelijksfeest en dat doen ze, voor het eerst in de geschiedenis van 'Blind getrouwd', samen. En na een mooie, maar bijzonder vermoeiende dag vertrekken de koppels vervolgens naar hun B&B, waar ze na een korte huwelijksnacht voor het eerst naast elkaar wakker worden.
Na het huwelijksfeest vertrekken de koppels samen op huwelijksreis naar de Egeïsche kust. In Turkije zullen ze vijf dagen lang genieten van de rust en luxe in een vijfsterrenresort in Bodrum. De koppels leren elkaar beter kennen en ontdekken wat moois Bodrum en het resort te bieden hebben.
De koppels trekken er allemaal samen op uit. Ze brengen een dag door op een groot authentiek Turks jacht met de toepasselijke naam 'The Love Boat'. Bij de gezamenlijke lunch aan boord blijkt dat er twee Duracell-konijnen in de groep zitten: Brecht en Joren. Maar het valt iedereen op dat Joren wat aan de stille kant is. Na een verfrissende duik trekken Jiri en Florence zich even terug.
De koppels beleven de laatste dagen van hun huwelijksreis in Bodrum. Ze reflecteren over de afgelopen dagen en ook over het volgende hoofdstuk van het experiment: het samenwonen. Wanneer ze terug zijn in België nemen ze hun intrek in hun appartement.
De koppels wonen nu samen. Ze leren elkaars vrienden en familie beter kennen en ontdekken elkaars goede en minder goede kantjes. Ze gaan langs bij de experten voor een follow-upgesprek.
De koppels rijden richting de Westhoek en spenderen het weekend allemaal samen op het landgoed De Monteberg. Ingeborg komt langs voor een yogasessie, maar is ook benieuwd hoe het nu met de koppels gaat. Ze doen leuke activiteiten samen en apart en hebben een gesprek met de experten.
Na één maand huwelijk gaan de koppels samen op weekend in het West-Vlaamse Heuvelland. Voor elk koppel is een activiteit voorzien, gevolgd door een follow-upgesprek met één van de experten voor een stand van zaken. Na de activiteiten krijgen ze voor de eerste keer beelden te zien van hun allereerste ontmoeting. 's Anderendaags geeft Ingeborg de koppels een yogales om alle spanningen los te laten.
Het 'Blind Getrouwd'-experiment loopt stilaan op zijn einde en de laatste week samenwonen is ingezet. Bij Brecht en Dziubi is de tijd aangebroken om hun appartement in Destelbergen leeg te maken en dat zorgt voor nostalgische gevoelens bij Dziubi. Voor Lien en Joren komt het moment van de waarheid ook heel dichtbij. De dag voor het beslissingsmoment regelt Joren een boottochtje op de Leie.
Het zit erop voor de deelnemers aan dit 'Blind Getrouwd'-avontuur. Hoe kijken ze terug op de afgelopen intense maanden?
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.