Boer zkt vrouw

Boer zkt vrouw

Feel good-programma waarin Vlaamse boeren gevolgd worden in hun zoektocht naar de liefde.

Afleveringen

4 afleveringen

Dina Tersago geeft het startschot voor een nieuw seizoen van 'Boer zkt vrouw'. Vijf boeren en één boerin staan te popelen om de liefde van hun leven te ontmoeten, en Dina laat niets aan het toeval over. Ze nodigt hen allemaal uit in het kasteel van Wimmertingen. Om de boeren beter te leren kennen, heeft Dina kinderfoto’s en -filmpjes verzameld, en ook getuigenissen van vrienden en familie.
Wie zijn de vijf boeren die staan te popelen om de liefde van hun leven te ontmoeten? Dina probeert uit te zoeken hoe zij in het leven staan, wat hun verlangens zijn en wat ze zoeken in de liefde. Ze doet er alles aan om hen klaar te stomen voor hun liefdesavontuur.

0. Oproepaflevering 4

De West-Vlaamse melkvee- en aardappelboerThomas droomt van een warm nest, eentje zoals waarin hij zelf is opgegroeid. Hij is een echte levensgenieter: hij gaat graag eens goed eten met een lekker glas wijn erbij, en als hij niet op de boerderij aan het werk is, is hij op stap met vrienden. Thomas is 100% klaar voor een relatie. Hij zoekt een meisje met pit en zin voor initiatief. Eentje die niet bang is om haar handen uit de mouwen te steken en bijvoorbeeld op termijn al eens wil helpen wanneer een koe moet bevallen.
Dina Tersago maakte vorige week kennis met de nieuwe boeren: vleesveeboer Niels, biodynamische boer Manuel, melkveehouders Martijn, Niels en Sanne en vlasser Bert. Drie van hen werden door Dina al strak in het pak gezet om daarna de perfecte lanceringsfoto te maken. Vandaag worden ook Sanne, Manuel en Niels onder de meest glamoureuze handen genomen.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.