Boxing Stars

Boxing Stars

Boksspektakel waarin 16 bekende gezichten met elkaar op de vuist gaan in de boksring.

Afleveringen

7 afleveringen

Let's get ready to rumble! In de eerste aflevering gaat het al meteen hard tegen hard tussen vier zwaargewichten: Natalia vs. Marie Verhulst en Kamal Kharmach vs. Erik Goossens. In het eerste duel bij de vrouwen neemt de 37-jarige zangeres Natalia het in de boksring op tegen Marie Verhulst, de 22-jarige dochter van Studio 100-baas Gert Verhulst. Ook de 50-jarige zanger en acteur Erik Goossens en de 26-jarige comedian Kamal Kharmach smijten zich volledig in de tweede zwaargewichtenkamp. Wie mept wie K.O.? En wie smijt uiteindelijk de handdoek in de ring?
In de tweede aflevering nemen vier lichtgewichten de bokshandschoen op: Laura Tesoro vs. Bieke Ilegems en Sieg De Doncker vs. Faroek Özgünes. Eerst komt de 21-jarige actrice, presentatrice en zangeres Laura Tesoro oog in oog te staan met de 46-jarige actrice en presentatrice Bieke Ilegems. Daarna gaan de 54-jarige VTM NIEUWS-onderzoeksjournalist en terreurspecialist Faroek Özgünes en de 28-jarige Sieg De Doncker met elkaar op de vuist. Haalt Laura, de jongste van de hele garde, het van de levenservaring en winnersmentaliteit van Bieke? En ontpopt Sieg zich tot de held van Boxing Stars of laat Faroek, de oudste deelnemer, hem een toontje lager zingen?
De 30-jarige actrice, zangeres, presentatrice en zakenvrouw Eline De Munck haalt vandaag uit naar de 39-jarige actrice Hilde De Baerdemaeker. Kan Eline Hilde, de grootste onder de vrouwelijke boksers, uit haar lood slaan? Daarna nemen twee reuzen en leeftijdsgenoten het tegen elkaar op: de 36-jarige Bill Barberis en Hans Van Alphen. Wie wint deze strijd der titanen?
In de vierde aflevering geven de laatste lichtgewichten het beste van zichzelf in de boksring. De 35-jarige Astrid Coppens richt haar vuisten op de 40-jarige Stéphanie De Roover, de vrouw van televisiekok Jeroen Meus. Wordt Astrid de ster van de avond? Of kent Stéphanie het geheime recept voor de overwinning? Naast zijn job als politieagent in het echte leven en in de VTM-reeks De Buurtpolitie, kruipt de 34-jarige Andy Peelman nu de boksring in tegen de 28-jarige Spitsbroers-acteur Oscar Willems. Op het voetbalveld heeft Oscar zich al bewezen en nu krijgt hij als bokser de uitgelezen kans om een politieagent te slaan zonder in de cel te belanden. Of flikkert Andy hem zonder pardon uit de ring?
In de vijfde aflevering van Boxing Stars boksen de lichtgewichten hun finalekamp. Laura Tesoro bokst tegen Astrid Coppens. Sieg De Doncker richt zijn vuisten op Andy Peelman. Wie kroont zichzelf tot bokskampioen en mag de kampioensgordel in de lucht steken?
In de zesde aflevering gaat het hard tegen hard in de finale van de zwaargewichten. Bij de mannen moet Kamal Kharmach in de ring opboksen tegen spierbundel Bill Barberis. Kamal zette in zijn eerste wedstrijd Erik Goossens opzij en Bill won zijn kamp tegen ex-tienkamper Hans Van Alphen nadat de wedstrijd werd stopgezet wegens een schouderblessure van Hans. Bij de vrouwen boksen Marie Verhulst en Hilde De Baerdemaeker op het scherpst van de snee. Marie schakelde na een spannende eerste kamp niemand minder dan Natalia uit. Hilde mepte Eline De Munck naar huis. Maar wie wordt uiteindelijk dé ultieme Boxing Star?
In de zevende en laatste aflevering blikken de vier winnaars en hun coaches terug op hun boksavontuur. De beste momenten worden gebundeld en de kijker krijgt een exclusieve blik achter de schermen voor, tijdens en na de kampen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.