Ultimate Police Interceptors

Ultimate Police Interceptors

Britse realityreeks (2012) over het werk van snelle interventie-eenheden bij de politie

Afleveringen

15 afleveringen

In West Yorkshire nemen Steve Oliver en rookie Harry Preval deel aan een achtervolging aan hoge snelheid van een Porsche Cayenne. De bestuurder gebruikt al zijn vermogen om de agenten die hem achtervolgen van zich af te schudden.
Een van de meest bekwame achtervolgers van Durham, Spike, zit achter een verdachte in een gestolen Hyundai aan die hun leven op het spel zet met een roekeloze aanrijding. Agenten achtervolgen gewapende overvallers die meer dan dan honderdduizend pond gestolen hebben.
In de vroege uurtjes in Middlesbrough pakt agent Justin Moffitt een druggebruiker op die mensen bedreigd zou hebben met een vuile, bebloede naald. Paul Faulkner slaat na een achtervolging de ruit van een Peugeot in.
In West Yorkshire maken Ben en Warren - samen met de politiehelikopter - jacht op enkele inbrekers die hebben ingebroken in een huis, waar ze aan de haal zijn gegaan met drie motoren: twee Mercedessen en een BMW. Met de hulp van de politiehelikopter sporen de interceptors de eerste dief al gauw op, alsook de bestuurder die zich probeert te verschuilen in een achtertuin.
In West Yorkshire zit Ben Pearson een gestolen VW Golf achterna. De wagen rijdt aan de verkeerde kant van de weg en bereikt snelheden van meer dan 100 km/u. Wanneer ze de wagen uiteindelijk tot stilstand hebben gebracht, volgt de grootste schok van de hele achtervolging: de bestuurder blijkt amper dertien jaar oud te zijn.
Tijdens een achtervolging in County Durham botst de vluchtende bestuurder tegen een politieauto en belandt op zijn zijkant. In Halifax belandt een politievoertuig tijdens een achtervolging van een busje tegen een paal in een poging om een overstekende voetganger te vermijden.
Familiebanden kunnen het werk van de interceptors danig bemoeilijken. Agent Hopps achtervolgt een man wiens rijbewijs werd ingetrokken en die een gevangenisstraf riskeert als hij zich opnieuw achter het stuur begeeft. Wanneer Hopps de man wil arresteren, krijgt hij af te rekenen met agressieve familieleden die een arrestatie proberen te verijdelen.
Chris Green en zijn hond Ronnie gaan achter de inzittenden van een bestelbusje aan nadat deze weigerden te stoppen en het vervolgens op een lopen zetten. Speurhond Ronnie weet de chauffeur al gauw te lokaliseren onder een graafmachine op een nabijgelegen bouwwerf.
In West Yorkshire probeert een dronken motorrijder agenten Spencer en Shaw van zich af te schudden, maar zijn vluchtpoging eindigt tegen een muur. In Cheshire zijn er drie agenten nodig om een forsgebouwde dronken man te arresteren die doodsbedreigingen heeft geuit.
Politieagenten krijgen geregeld af te rekenen met geweld, zowel fysiek als verbaal. In Durham zitten de agenten een verdachte op de hielen die een voertuig gestolen heeft. Wanneer ze de man en een medeplichtige oppakken bij hem thuis, schopt die laatste wild om zich heen en dreigt die ermee de huizen van de agenten in brand te steken. Ook in de kooi van het politiebusje blijft de man rel schoppen.
In Durham zitten agenten Gatland en Terry de bestuurder van een bestelbusje op de hielen die weigerde te stoppen. De man probeert de agenten van zich af te schudden door aan meer dan 160 km/u over de plattelandswegen te scheuren.
In Bradford scheurt een gestolen Ford Ranger aan meer dan 160 km/u langs de verkeerde kant van een tweevaksbaan. In een wanhopige poging om de politie van zich af te schudden, zwemt de bestuurder een kanaal over. Sergeant Salter leidt een inval op een grote wietplantage in een restaurant in het centrum van de stad.
In Bradford zijn agenten Mike Wroe en Jo Lund op zoek naar een zilverkleurige Golf die mogelijks gebruikt werd bij een gewelddadige overval. Wanneer ze het voertuig spotten nabij een tankstation en Jo de bestuurder wil confronteren, wordt ze met opzet aangereden.
Agent Duncan Mathews reageert op een oproep over een incident waarbij twee criminelen iemand hebben bedreigd met een jachtgeweer. Agent John Stokeld coördineert de actie tegen een bestuurder die zijn partner gegijzeld lijkt te houden met een mes. In Cheshire doet de politie een inval in een pand waar vermoedelijk wapens en drugs te vinden zijn.
In West Yorkshire belanden agenten Ben Barraclough en Ben Spencer in een achtervolging aan hoge snelheid van... een ambulance! Het gestolen voertuig rijdt door de straten met de zwaailichten aan waardoor andere bestuurders hun vluchtweg nog vergemakkelijken.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.