Camping Coppens - Home Sweden Home

Camping Coppens - Home Sweden Home

Met een camera in de hand - en af en toe wat hulp van een cameraploeg - gunnen Staf Coppens en zijn gezin iedereen een blik op de mooie, maar soms ook moeilijke momenten in hun paradijs in Zweden.

Afleveringen

3 afleveringen

Het is winter in Zweden en we vallen binnen bij het gezin Coppens op een doordeweekse ochtend. Beau en Nora zijn al echte tieners en voelen zich ondertussen helemaal thuis in het hoge Noorden maar vooral ook in hun middelbare school. De camping ligt momenteel in een winterslaap maar samen met Staf en Monique ontdekken we hun nieuwste dromen voor Camp Grinsby.
In het ondergesneeuwde Zweden neemt Staf iedereen deze week mee in hun mooiste, maar ook moeilijkste momenten van de afgelopen wintermaanden. Zo beleven we een nieuwe mijlpaal in de schaatsavonturen van Nora maar nemen we ook afscheid van een trouwe viervoeter uit het gezin Coppens. Hun glampingdroom kent nog enkele uitdagingen en voor haar 70ste verjaardag trakteer Staf zijn mama Agnes op een onvergetelijke trip naar Lapland.

Aflevering 3

De lente is aangebroken in Zweden en in hun favoriete seizoen gaat het gezin Coppens nieuwsgierig op zoek naar wilde dieren in de bossen rond Camp Grinsby. Om beren te spotten, moet Staf echter naar het noorden trekken en maakt hij daarom tijd voor een roadtrip met Beau. Samen trekken ze naar het bergachtige Lofsdalen waar neef en natuurgids Steven hen meeneemt naar de echte wildernis.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.