Expeditie Pairi Daiza

Expeditie Pairi Daiza

Reeks die een blik achter de schermen werpt van Pairi Daiza, het grootste dierenpark van België.

Afleveringen

8 afleveringen

Een blik op het leven en werken in het Henegouwse dierenpark Pairi Daiza, dat al meermaals uitgeroepen werd tot Beste Zoo van Europa. Een bezoeker mag de verzorgers een dagje helpen en krijgt zo een inkijk achter de schermen van het park.
Een blik op het leven en werken in het Henegouwse dierenpark Pairi Daiza. Met speciale aandacht voor de vele verzorgers die er dag en nacht instaan voor de sterren van het park: de dieren groot en klein. De dierentuin is gevestigd op de site van de voormalige Abdij van Cambron.
Een blik op het leven en werken in het Henegouwse dierenpark Pairi Daiza. Met speciale aandacht voor de verzorgers die er dag en nacht instaan voor de sterren van het park: de dieren groot en klein.
Met speciale aandacht voor de verzorgers die er dag en nacht instaan voor de sterren van het park: de dieren groot en klein.
Een blik op het leven en werken in het Henegouwse dierenpark Pairi Daiza. Met speciale aandacht voor de verzorgers die er dag en nacht instaan voor de sterren van het park: de dieren groot en klein.

Aflevering 6

Kevin mag voor één dag als verzorger mee op pad. Zijn liefde voor dieren en fascinatie voor hun gedrag komen goed van pas als hij onder begeleiding van verzorger Marc de kans krijgt de dieren te ontmoeten en te voederen. Hij staat oog in oog met rode panda's, de ware blikvangers van het park, en helpt mee aan de verzorging van ezelspinguïns.

Aflevering 7

Jana beleeft een onvergetelijke dag als dierenverzorger in Pairi Daiza. Ze verzorgt de olifanten, kijkt toe bij een vrolijke walrussenreünie en helpt bij het inenten van de kangoeroes. Ondertussen zorgt de onverwachte geboorte van een miereneter voor heel wat opwinding. Wordt dit Jana's nieuwe roeping?

Aflevering 8

Een gezin bezoekt eindelijk Pairi Daiza en bewondert de rode panda's, gordeldieren en tijgers van dichtbij. Ze voeren ijsberen, zien een schattige orang-oetanbaby en leren over de kraagberen. De dag eindigt met een indrukwekkende ontmoeting met walrussen. Ze maken foto's en video's om hun papa te overtuigen om de volgende keer mee te komen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.