Clarice

Clarice

Een jaar na haar jacht op Buffalo Bill en haar confrontatie met Hannibal Lecter gaat Clarice Starling opnieuw aan de slag om seriemoordenaars te arresteren.

Afleveringen

4 afleveringen

1. The Silence Is Over

FBI-agente Clarice Starling wordt opgeroepen wanneer er op enkele meters van elkaar twee lichamen met dezelfde verwondingen worden aangetroffen. Het lijkt het werk van een onbekende seriemoordenaar.

2. Ghosts of Highway 20

Clarice en het team worden naar Tennessee gestuurd, waar de FBI jacht maakt op een splintergroepering genaamd The Statesmen.

3. Are You Alright ?

Clarice wil bewijzen dat ze klaar is om opnieuw aan het werk te gaan. Ze gaat op zoek naar een manier om een bekentenis af te dwingen bij de verdachte van de drie riviermoorden.

4. You Can't Rule Me

Na de moord op Karl Wellig worden Clarice en de rest van het team onderworpen aan een onderzoek door Krendlers rivaal, FBI-agent Anthony Herman. Wanneer hij bovendien Ardelia aanduidt als zijn assistente, zorgt dat voor spanning tussen haar en Clarice.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.