Control

Control

Na een toevallige ontmoeting proberen voormalige geliefden Natalia en Majka zich te verzoenen met hun verleden.

Afleveringen

8 afleveringen

Met kerstmis om de hoek verstrengelt het lot opnieuw de paden van Natalia en Majka. Beide vrouwen bevinden zich op een keerpunt. Natalia staat voor onrust in haar langdurige relatie terwijl Majka zich voorbereidt op een semester in Spanje.
De sfeer tussen Majka en Natalia is gespannen. Natalia kan niet stoppen met aan Majka te denken en dat gevoel blijkt wederzijds te zijn. De meisjes halen herinneringen op aan goede oude tijden en heel even beginnen ze zich weer te voelen zoals ze dat vroeger deden.
Natalia wil haar excuses aanbieden aan Paulina, maar ze kan niet controleren hoe ze zich voelt ten opzichte van Majka. Ook onderzoekt Majka de chaos die Natalia in haar leven teweegbrengt. Op kerstavond neemt Majka's avond een onverwachte wending wanneer Kacper ook komt dineren.
Natalia's verrassingsbezoek legt kerstavond bij Majka thuis lam terwijl Majka haar gevoelens voor zowel Natalia als Kacper afweegt. De spanning wordt tastbaarder wanneer Kacper beseft wat er gaande is. Onverwachts neemt Natalia Majka mee naar haar favoriete plek.
Natalia heeft besloten om afscheid te nemen van Paulina, maar kan nergens heen. Majka probeert niet aan Natalia te denken door met andere dingen bezig te zijn. Ze gaat na Nieuwjaar voor een semester naar Spanje, dus ze zullen toch niet samen zijn.
Een telefoontje midden in de nacht schrikt Natalia wakker. Ze moet haar zaken op orde brengen en Majka vergezelt haar. Beiden zijn in de war, maar ze proberen de schijn op te houden.
Vriendschap - geen relatie en liefde - dat is de afspraak waar Majka en Natalia het over eens zijn. Nu Majka op het punt staat naar Spanje te vertrekken, hebben ze allebei nu rust nodig. De vrouwen richten zich op het samen doorbrengen van hun laatste momenten en plezier maken.
Majka pakt haar laatste spullen in voordat ze naar Spanje vliegt. Natalia vindt een goede aanbieding en verhuist naar haar eigen stek. Met het afscheidsfeest van Majka in aantocht hebben ze allebei hun twijfels: is het de moeite waard om opnieuw het risico te nemen om hun gevoelens los te laten?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.