De Sterrenstudio

De Sterrenstudio

Show (2019) waarin kleine sterren in de huid kruipen van hun Studio 100-idool en zich al dansend of zingend uitleven op het podium

Afleveringen

4 afleveringen

Aflevering 7

Alle Studio 100-helden mogen op pensioen, want de opvolging staat al klaar. Vandaag stellen we jullie voor aan fonkelnieuwe K3'tjes, een nieuw superstoer baasje voor Samson en een megaflexibele superheldin in... De Sterrenstudio!

Aflevering 8

Girlpower in De Sterrenstudio vandaag want maar liefst zes stoere meiden stelen de show. Sterzangeressen Nooni en Mathilde laten hun nachtegaalstemmetjes horen en BFF's Céleste, Lore, Laure en Yanaika nemen ons mee naar de disco.

Aflevering 9

Drie schitterende sterretjes blinken aan de hemel in deze fonkelnieuwe aflevering van De Sterrenstudio. Febe rolt het podium op, koala Juliette klimt even uit haar boom en Nachtwachter Lexi betovert ons met haar stem.

Aflevering 10

De magische ster heeft veel werk vandaag in De Sterrenstudio, maar liefst 6 talentjes worden omgetoverd. Giechelkaboutertjes Julia en Xinte, stoere zangeres Azita en hiphopchicks Sterre, Fenne en Nina geven het beste van zichzelf.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.