De Vermeires

De Vermeires

Een unieke inkijk in het privéleven van de grootste komiek van het land, zijn kinderen en labradoodle Sunny. Een hechte familie waar humor en warmte alom aanwezig zijn.

Afleveringen

6 afleveringen

Julie Vermeire neemt de kijker mee achter de schermen van het verjaardagsfeest voor labradoodle Sunny, die één jaar wordt. Julies vriend Laurins heeft op zijn beurt een verrassing voor haar. Het koppel is twee jaar samen, een mijlpaal die gevierd moet worden. Hondenfeestjes zijn niet echt aan Jacques besteed, maar de pater familias doet er alles aan om zijn dochter gelukkig te zien.
Julie en Maxime gaan op bezoek bij hun mama, Eva Pauwels. Eva en Jacques zijn al meer dan 20 jaar gescheiden en Eva had een tijd lang weinig contact met haar kinderen. Maar nu is de familieband met Julie en Maxime hersteld. Wanneer Eva, Maxime, Julie en hun oma even later ook bij hun overgrootmoeder langsgaan, is het viergeslacht herenigd.
Jacques kampt met nierstenen en heeft een afspraak in het Imeldaziekenhuis in Bonheiden. Daar loopt hij de chirurg tegen het lijf die hem tien jaar geleden opereerde aan darmkanker. Voor Julie staat er veel dans op het programma. Zij heeft het erg druk met de opnames van haar nieuwe programma 'Julie's Dance Academy'. Er staat o.a. een opname met actrice en influencer Jamie-Lee Six op de planning.
Julie en Laurins zijn blijven overnachten bij Jacques. Nu het hele gezin samen is, is het hét ideale moment om te oefenen voor de familieshow waarvan Jacques al enige tijd droomt. Laurins speelt al sinds zijn 6de piano en toont wat hij waard is. Maxime wil dan weer in de voetsporen van zijn vader treden. Daarna vertrekken ze met zijn allen voor twee dagen naar Phantasialand.
Jacques Vermeire stelde het lang uit, maar vandaag is het zover: Julie brengt papa Jacques naar het ziekenhuis om zijn niersteen operatief te laten verwijderen. Vijf jaar lang waren Maxime en TikTok-ster Isabeau een koppel, maar sinds kort zijn ze uit elkaar. Isabeau schreef mee aan één van Julies projecten: een boek over social media, dat ze binnenkort wil uitbrengen.
Het is het zover: voor het eerst duiken Jacques, Julie, Laurins en Maxime samen op het podium, onder het goedkeurend oog van familie, vrienden en fans. Terwijl Julie en Laurins hun danstalent demonstreren en Jacques vooral de komische toer op gaat, voelt een wild enthousiaste Maxime zich tijdens zijn DJ-act als een vis in het water onder de spotlights van een volle zaal.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.