Groeten uit

Groeten uit

Entertainmentprogramma waarin het gezin van een bekende Vlaming een weekend lang doorbrengt in de tijdsgeest van het jaar dat hij of zij 12 was.

4 afleveringen

Staf Coppens, zijn vrouw Monique en de kinderen Beau en Nora keren terug naar 1993. Het jaar waarin het toegestaan was om thuis elandpantoffels te dragen, of met een Disneydas naar het werk te gaan. Kan Staf nog altijd meezingen met 'No Limit' van 2 Unlimited? Staat hij nog altijd met zo'n kleurrijke fleecepull?
Erik Goossens, Bieke Ilegems en hun dochters Noa en Mila keren terug naar 1979. Toen was telefoneren nog een echte uitdaging. Belletje-trek was het favoriete tijdverdrijf van Erik. Hij geeft zijn dochters een spoedcursus kattenkwaad uithalen. En hoe zat het nu met dat oranje dat plots een modekleur werd?
Herman was 12 jaar in 1975. Hij ging toen helemaal los op de tonen van 'Kung Fu Fighting' van Carl Douglas. Kinderen Roos en Billie ontdekken dat je in de 70s best wat moeite moest doen om naar je favoriete muziek te luisteren of om naar tv te kijken. Vrouw Petra wordt verbannen naar de keuken, de plek waar de vrouw in 1975 de meeste tijd doorbracht.
Sven De Ridder keert samen met zijn vrouw Chindy en kinderen Dustin, Joshua en Robin terug naar 1986. Het magische jaar waarin Sandra Kim schittert op het Eurovisiesongfestival, de Rode Duivels indruk maken in Mexico en heel Europa z'n adem inhoudt na de kernramp in Tsjernobyl.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.