Groeten uit

Groeten uit

Entertainmentprogramma waarin het gezin van een bekende Vlaming een weekend lang doorbrengt in de tijdsgeest van het jaar dat hij of zij 12 was.

6 afleveringen

Peter Van den Begin brengt samen met zijn echtgenote Tine Reymer en hun twee dochters een weekend lang door in de tijdsgeest van 1976, het jaar dat Peter twaalf jaar was. Het huis waarin het gezin verblijft is volledig ingericht zoals toen en steekt vol spullen en gadgets uit die tijd. Iedereen draagt bovendien de kleren die dat jaar hip en modieus waren.
Gene Thomas brengt samen met zijn vrouw Kristel Verbeke en hun kinderen Nanou en Lily een weekend lang door in de tijdgeest van 1985, het jaar waarin Gene twaalf jaar oud was. Het huis waarin ze verblijven is volledig ingericht zoals toen.
Het nieuw samengesteld gezin van Ann Van Elsen brengt een weekend door in de tijdsgeest van het jaar 1991, het jaar dat Ann 12 was. Ann, haar man Filip en de kinderen Jackie-Lou, Lewis en June dragen de kleren die dat jaar hip en modieus waren. Het huis waarin ze verblijven is volledig ingericht zoals toen en steekt vol spullen en gadgets uit die tijd.
Wendy Van Wanten keert samen met haar man Frans en kinderen Clément en Estelle terug naar 1972. In dat jaar was Wendy nog de 12-jarige Iris Vandekerckhove. Het belooft een feestelijke editie te worden, want Clément blaast tijdens het weekend 20 kaarsjes uit. Andy Peelman en Luc Zeebroek, beter bekend als Kamagurka, vervoegen het feestcomité.
Gunther Levi, echtgenote Charlotte en kinderen Otis en Bo brengen een weekend door in de tijdsgeest van het jaar 1988, toen Gunther 12 was. Het grootste deel van het weekend gaat het gezin op pad met de kampeerauto, zoals Gunther dat vroeger altijd deed. De kinderen zijn enthousiast, Charlotte daarentegen ziet het minder goed zitten.
Joris Hessels brengt samen met zijn gezin een weekend lang door in de tijdsgeest van het jaar 1992, het jaar dat Joris 12 was. Het huis waarin ze verblijven is volledig ingericht zoals toen en steekt vol spullen en gadgets uit die tijd. De kinderen en de ouders dragen de kleren die dat jaar hip en modieus waren.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.