de volksjury

de volksjury

Je kan de volksjury nu ook met beeld aan het werk zien! Net zoals in hun populaire podcast speculeren Laura en Silke op een onverantwoorde manier over (on)opgeloste moordzaken.

Afleveringen

9 afleveringen

Op vrijdag 14 december 1883 strompelt Hendrik Frankhuizen doodziek een dokterspraktijk binnen in Leiden, Nederland. Zijn vrouw en kind zijn enkele dagen eerder overleden. Uit een autopsie blijkt dat hun overlijden niet natuurlijk is... Hier is aflevering 131!
Op 17 mei 2008 ontvangt het Britse Highway Agency Control Centre in Birmingham vreemde beelden van de M6: twee vrouwen lopen op de middenberm. De politie wordt snel ingeschakeld: de start van een waanzinnige twee dagen. Hier is aflevering 132!

3. Nancy Spungen

Op 12 oktober 1978 komt er een anoniem telefoontje binnen bij de receptie van het Chelsea Hotel in New York City: "Er zijn problemen in kamer 100". Hier is aflevering 133!
In de Amerikaanse stad Tulsa breekt in 1921 een opstand uit naar aanleiding van de arrestatie van de 19- jarige Dick. Hier is aflevering 134!
Op 13 januari 1996 maakt de 9-jarige Amber een fietstochtje met haar broer Ricky in hun woonwijk in Arlington, Texas. Wanneer enkel Ricky weer naar huis terugkeert, gaan alle alarmbellen af. Hier is aflevering 135!
Op 2 oktober 2018 stapt Jamal Khashoggi het Saudische consulaat in de Turkse stad Istanbul binnen, hij moet er documenten ophalen voor zijn huwelijk. Zijn verloofde Hatice wacht op hem aan de ingang. Bij sluitingstijd is Jamal nog steeds niet buiten. Hier is aflevering 136!
De 14-jarige Sebastián is op zoek naar goud. Volgens lokale verhalen zou dat te vinden zijn in de grotten buiten het dorp Yerba Buena. De jongen ziet bij valavond een licht flikkeren in een van de grotten en gaat een kijkje nemen. Goud ziet hij niet, wel iets anders... Hier is aflevering 137!
Katrina sluit in april 2007 een telefoongesprek af met haar zus met de belofte om de week erop terug te bellen, maar dat telefoontje komt er niet. Bijna een jaar later doen speurders een gruwelijke ontdekking bij een huiszoeking op de grens van België en Nederland. Hier is aflevering 138!
Op de bodem van de Atlantische oceaan, voor de kust van Nigeria, is een duikteam bezig met het ruimen van een gekapseisde boot. Het schip zonk 3 dagen eerder: het is dus geen reddingsactie, maar aan de duikers wordt gevraagd om de overleden bemanningsleden naar boven te brengen. Hier is aflevering 139!
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.