De vuilste jobs van Nederland

De vuilste jobs van Nederland

Verwaarloosde huizen schoonmaken, mobiele toiletten reinigen en ongedierte bestrijden... treed mee in de voetsporen van de superhelden van de schoonmaak.

Afleveringen

6 afleveringen

Coen en Orlando dalen af in een riool gevuld met een metersdikke drab. Rudi deinst niet terug voor de schoonmaak van een slachthuis. Huisontruimers Dylan en Denise krijgen een heel onaangename verrassing.
Stagiair Luciano maakt voor het eerst van zijn leven een smerig pompstation schoon. Gijs en Myriam halen allerlei aangereden dieren van de straat. Schoonmakers Monique en Suzan staan voor een wel heel onfrisse uitdaging.
David en Michel reinigen een huis waar vijf dagen lang een overleden vrouw lag. Berend-Jan en Erik spuiten de koeienmest uit een mestsilo. Bij het leeghalen van een vervuilde woning doen Peggy en Corine een pikante ontdekking.
Guido moet een huis ontruimen en reinigen waar iemand zwaar werd mishandeld. Na de marathon van Rotterdam ruimen vuilnismannen Martin en Luigino alle rotzooi op. Roland gaat weer aan de slag in een smerig riool.
Boy en Manon moeten het huis ontruimen van iemand met extreme verzamelwoede. Vincent zorgt er bij een afvalverwerker voor dat alle machines werken. David en Michel reinigen een huis waar iemand onwel is geworden, wat zo z'n sporen heeft nagelaten.
Nico, Edwin en Mohammed maken een smerig riool in Leiden weer blinkend schoon. Jet haalt overvolle GFT-bakken op in Gouda. Peggy en Corine stuiten bij een huisontruiming op een vriezer vol bedorven vlees.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.