Deadline 14/10

Deadline 14/10

Enkele weken voor de fel bevochten gemeenteraadsverkiezingen in Antwerpen verdwijnt een jong meisje. Haar zaak zou de verkiezingen ingrijpend kunnen beïnvloeden.

Afleveringen

8 afleveringen

Vlaamse thrillerreeks over de verdwenen tiener Lena.
De politie valt binnen bij het vriendje van Lena. Niet alleen journaliste Marianne Smidt heeft de jacht geopend op de 19-jarige jongen, maar ook Ludo, de vader van de verdwenen Lena. De volgende dag krijgt Marianne een mail van ene 'Harten Aas'. Hij eist 107.000 euro losgeld, in ruil voor Lena's vrijlating.
Nadat Marianne de ontvoerder van Lena is kwijtgeraakt in het Centraal Station van Antwerpen, bekijkt ze samen met de politiecommissaris de bewakingsbeelden. Wanneer ze een man herkent die ze ook op de benefietactie voor Lena zag, voelt de journaliste dat ze iets op het spoor is. Maar in plaats van de politie in te lichten, besluit Marianne de info te verzwijgen om eerst zelf op onderzoek te gaan.
Sonja is in alle staten wanneer ze tijdens de zoektocht naar haar dochter op een gruwelijk tafereel stoot. Lena's beste vriendin Cato doet een schokkende bekentenis. Met deze nieuwe informatie trekt Marianne opnieuw op onderzoek uit, vastberaden om de zaak tot op het bot uit te spitten.
Ludo bekent dat hij de avond van Lena's verdwijning ruzie had met haar over het filmpje met Cato. En dat hij toen door het lint is gegaan. Ondertussen probeert iemand aan een bankautomaat geld te pinnen met de bankkaart van Lena. Marianne wil koste wat het kost te weten komen om wie het gaat en trekt weer op onderzoek uit.
Er wordt een nieuwe verdachte opgepakt in de zaak Lena Nijs, waardoor alles in een stroomversnelling terecht lijkt te komen. Ook nu bijt journaliste Marianne zich vast in de nieuwe informatie, in de hoop de mysterieuze zaak op te helderen en een primeur te scoren voor de krant.
Vlaamse thrillerreeks over de verdwenen tiener Lena.
Nu Marianne kan bewijzen wie de dood van Lena op zijn geweten heeft, weet de journaliste niet wat doen. Ze beseft dat ze de primeur van het jaar te pakken heeft voor de krant, maar is het wel opportuun om haar verhaal naar buiten te brengen, net voor de verkiezingen?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.