Dennis

Dennis

Axel Daeseleire in de titelrol van Dennis Denissen, een 36-jarige arts die er een behoorlijk turbulent liefdesleven op nahoudt.

Afleveringen

10 afleveringen

Dennis is dokter maar het is zijn droom om een carrière uit te bouwen als auteur. Hij krijgt het manuscript van zijn erotische roman "Lichten doven in het luchtkasteel" echter aan de straatstenen niet kwijt. Alle gecontacteerde uitgevers zijn het er over eens dat het boek patserig is, de taal vulgair en het onderwerp oninteressant.
Nadine is er zeker van dat haar schoonbroer Dennis verliefd op haar is. Waarom anders bekijkt hij haar met een geile blik en waarom anders speelt zij de hoofdrol in zijn erotische roman? Haar onrust stijgt tot ongekende hoogtes en ten einde raad consulteert ze een psychiater.
De biologische klok van Nadine slaat in overdrive en haar rusteloosheid ook. De paragnost moet haar nu meteen vertellen of zij en Frederik samen kinderen zullen krijgen en op welke termijn. Terwijl ze er toch zit, laat ze de man ook de foto's van Michelle en Dennis bestuderen.
Hoewel Nadine geen enkele reden tot ongerustheid heeft, vraagt ze zich opeens af of haar vriend Frederik wel te vertrouwen is. De paragnost moet haar vertellen of ze al dan niet bedrogen zal worden. Feit is dat Fredje almaar minder op zijn kop laat zitten door zijn dominante vriendin.
Om tien uur 's avonds krijgt Frederik twee keer kort na elkaar telefoon. Telkens is het een oud vrouwtje dat verkeerd verbonden is. Geen enkele vrouw die dat gelooft en Nadine zeker niet. Het vertrouwen in haar vriend is volledig zoek en ze schakelt een detectivebureau in om uit te vissen of Frederik een ander heeft.
De blonde stoot Nathalie vindt dat haar achterwerk te dik is. Waarom anders staren mannen en vrouwen haar na? Ook Nadine is geobsedeerd door haar lijn. Ze is er zeker van dat Frederik haar heeft laten zitten omdat ze te dik is en ze propt zich uit pure frustratie nog voller. Zuslief Michelle onderneemt een poging om de echte reden van de breuk duidelijk te maken, maar zonder resultaat.
Alarm! De ouders van Michelle en Nadine komen voor een paar dagen naar België en nodigen zichzelf uit voor het diner. Dennis en de zussen weten dat de avond een ramp zal worden en lopen op de toppen van tenen. Fredje is de enige die Mia en Corneel niet kent en hij vindt het wel fijn om zijn aanstaande schoonouders te ontmoeten.
Aan de ontbijttafel onthult Cor dat hij en Mia twee keer in de week de liefde bedrijven. Frederik en Dennis horen het in Keulen donderen. Hun seksleven draait op een veel lager pitje. Aan hen ligt het niet, maar wel aan Michelle en Nadine. Voor de ene is het altijd te warm en de andere is constant moe.
Dennis raakt in een zeer persoonlijk gesprek verwikkeld met zijn patiënte Nathalie en laat zich zelfs verleiden om samen te gaan lunchen. Allemaal heel onschuldig, ware het niet dat Nadine weet krijgt van de lunchafspraak. Zij is er zeker van dat Dennis en Nathalie een verhouding hebben en vindt dat haar zus Michelle de waarheid moet weten. En het verhaal belandt niet in dovemansoren.
Michelle snapt zichzelf niet. Hoewel ze gelukkig getrouwd is met Dennis, zoent ze toch haar baas Filip tijdens het etentje. Mist ze dan toch iets? De schuldgevoelens steken meteen de kop op en ze bekent alles aan Dennis. Een echtelijke ruzie kan niet uitblijven.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.