Dennis

Dennis

Axel Daeseleire in de titelrol van Dennis Denissen, een 36-jarige arts die er een behoorlijk turbulent liefdesleven op nahoudt.

Afleveringen

13 afleveringen

Dennis is terug alleen. Frederik wil hem aan een vriendin helpen en regelt een date met zijn nichtje Liselotte.
Fred heeft een nieuwe job als verkoper van maandverband. Dennis moet Sinterklaas spelen in het ziekenhuis en is op zoek naar een Zwarte Piet. Uiteindelijk wordt Fredje Sinterklaas en Dennis Zwarte Piet.
Dennis heeft nog steeds geen vriendin. Frederik schakelt dan maar callgirl Sabrina in. Maar ondertussen komt Dennis met Nathalie en Nadine thuis waardoor Frederik in de problemen raakt. Nadine zoekt werk in een fitnesscentrum en wordt verliefd op de gerant.
Voor de verjaardag van Fred nodigt Nadine niet alleen Dennis en Nathalie uit, maar ook haar ouders en Michelle.Nathalie loopt jaloers weg, maar Dennis haalt haar terug en kust haar.
Dennis heeft potentieproblemen, Nathalie maakt zich ongerust.
Frederik heeft nachtmerries over Jan, de vriend van Nadine.
Cor heeft volgens Mia een andere vrouw. Ze heeft hem namelijk horen bellen met een zekere Suzy. Het blijkt echter om Nathalie te gaan.
Fred en Nadine gaan in relatietherapie. Ze zoeken een gezamelijke hobby en besluiten samen te leren dansen. Dennis wordt verliefd op een schoolvriendin, Ramona.
Fred heeft een date met zijn eerste liefje, Anneleentje. Het wordt een sisser. Nadine krijgt geen werkloosheidsuitkering omdat ze zelf haar ontslag gegeven heeft.
Alex, de lesbische vriendin van Nadine, komt bij haar en Frederik inwonen. Die laatste is daar niet zo blij mee. Nathalie heeft een nieuw lief, Tommy. Dennis probeert haar om te praten.
Dennis zorgt ervoor dat Tommy Nathalie plots niet meer ziet zitten. Fred kan nog steeds niet zo goed opschieten met Alex.
Door de hulp van relatietherapeut dr. Freilich komt er terug beweging in het seksleven van Dennis en Nathalie.Tot groot jolijt van Frederik stapt Alex op wanneer ze beseft dat Nadine haar niet ziet zitten.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.