Departure

Departure

Een passagiersvliegtuig verdwijnt op mysterieuze wijze boven de Atlantische Oceaan. Wat is er gebeurd? Met de bekroonde Archie Panjabi ('The Good Wife') als luchtvaartexperte en de legendarische Christopher Plummer als haar mentor.

Afleveringen

6 afleveringen

1. The Tempest

Tijdens een nachtelijke tocht zinkt een veerboot. Kendra Malley en haar team worden ingeschakeld om het drama te onderzoeken.
Wanneer er tekenen van leven worden gevonden aan boord van het gezonken schip, wordt het een race tegen de klok om het wrak te bergen en bewijsmateriaal te verzamelen. Overlevenden beginnen flashbacks te krijgen.

3. Stowaway

Kendra Malley en haar team blijven onderzoek doen naar de gezonken veerboot. Het verhaal van de kapitein wordt in twijfel getrokken wanneer een video opduikt van de gebeurtenissen benedendeks tijdens de ramp.
Er vindt onverwacht verraad plaats. Nadat een mogelijks onschuldige man gearresteerd werd, wordt het lichaam van een overleden duiker gevonden.
De identiteit van de overleden duiker leidt Kendra naar een schokkende ontdekking: een bondgenoot heeft haar onderzoek de hele tijd gesaboteerd.
Kendra en haar team gaan hun boekje te buiten en besluiten op zoek te gaan naar wat de ferry werkelijk tot zinken bracht.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.