Dr. Ken

Dr. Ken

Stand-upcomedian Ken Jeong ('The Hangover') in de rol van de briljante dr. Ken, die zijn drukke baan probeert te combineren met een gezinsleven.

Afleveringen

4 afleveringen

2. The Seminar

Dr. Ken moet een cursus elementaire beleefdheid volgen nadat er een klacht tegen hem werd ingediend. Clark ergert zich mateloos aan het feit dat Ken niet naar hem luistert. Allison ontdekt dat zij en haar schoonouders meer gemeen hebben dan gedacht.

3. Ken Helps Pat

Pat wil een zaterdagshift invoegen, maar dat is niet naar de zin van alle werknemers. Zij pushen Ken om Pat op andere gedachten te brengen. Wanneer hij Pat bij hem thuis opzoekt, doet hij een verrassende ontdekking.

4. Kevin O'Connell

Ken voelt zich geïntimideerd wanneer de ex-vriend van Allison een knappe, succesvolle Koreaanse arts blijkt te zijn. Damona helpt Julie om haar sociale vaardigheden bij te schaven.

5. Halloween-Aversary

Toen Ken Allison ooit ten huwelijk vroeg met Halloween, ging dat niet bepaald van een leien dakje. Hij besluit zich aan een herkansing te wagen, maar ook deze keer verlopen zijn plannen allesbehalve vlot.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.