Eastbound & Down

Eastbound & Down

Kenny Powers is een voormalige baseballspeler die terugkeert naar zijn geboortestad om aan de slag te gaan als turnleerkracht op zijn voormalige middelbare school.

Afleveringen

6 afleveringen

Kenny Powers moet noodgedwongen bij zijn broer intrekken in zijn oude woonplaats. Hij neemt een baan aan als vervangend leraar lichamelijke opvoeding in zijn oude woonplaats.
Kenny blijft worstelen met het leven na honkbal. Zijn baan als assistent zorgt ervoor dat hij worstelt met de behoeften van de kleine stad en zijn pogingen om geld in te zamelen door persoonlijke optredens vallen tegen.
Kenny's geldproblemen nemen toe waardoor hij zijn toevlucht neemt tot het verkopen van al zijn memorabilia uit zijn speeldagen. Omdat de verkoop niet zo goed gaat als verwacht, vermoedt Kenny dat hij God nodig heeft in zijn leven.
Kenny ontmoet een oude vlam op een barbecue georganiseerd door April en Cutler. Stevie maakt een dvd met de grootste hits voor zijn favoriete balspeler in de hoop Kenny een grote-league-try-out te bezorgen.
Ervan overtuigd dat hij zijn spullen kwijt is, besluit Kenny zijn comeback-dromen op te geven. Zijn vastberadenheid wordt echter door anderen op de proef gesteld.
Nadat Kenny een grote baan aangeboden krijgt in Tampa, neemt hij afscheid van zijn leven als onderwijzer, en van Dustin en zijn familie.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.