Eastbound & Down

Eastbound & Down

Kenny Powers is een voormalige baseballspeler die terugkeert naar zijn geboortestad om aan de slag te gaan als turnleerkracht op zijn voormalige middelbare school.

Afleveringen

8 afleveringen

Nu hij een saaie baan heeft bij een autoverhuurbedrijf en het uitgaansleven volledig heeft opgegeven, is Kenny een schim van zijn vroegere zelf geworden. Totdat hij een voormalige teamgenoot tegen het lijf loopt.
Sinds zijn carrière als professionele honkbalwerper al lang voorbij is, begint Kenny nieuwe bekendheid te zoeken als professionele sportcommentator. Zijn voormalige teamgenoot Guy Young nodigt hem uit als gast in zijn talkshow.
Kenny trakteert zijn familie en vrienden op een overnachting in het plaatselijke waterpark. Een dag vol plezier maakt plaats voor een avond vol losbandigheid.
Stevie vraagt Kenny een goed doel te promoten. Toby neemt de leiding van zijn vader en probeert de moed te vinden om zijn nieuwe huisdier te voeren.
Nu Kenny steeds meer aandacht krijgt op 'Sports Sesh', vraagt Guy hem om wat rustiger aan te doen. April laat Kenny toe om relatietherapie te ondergaan. Kenny en Stevie plannen een nieuwe zakelijke onderneming.
Kenny raakt van slag als Guy een wildcard aan de show introduceert. Stevie werft Maria aan om Kenny's nevenactiviteiten te promoten. April bereikt het einde van haar leven met bekende Kenny.
Kenny merkt dat zijn persoonlijke beproevingen zijn tol eisen op het werk. Stevie houdt de schijn op bij tegenslag. Dustin en Cassie helpen Kenny een waardevolle kerstles te leren.
Kenny staat op het punt zijn droom te verwezenlijken, namelijk zijn eigen talkshow hosten.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.