Een Echte Job

Een Echte Job

In 'Een echte job' stappen vijf bekende Vlamingen uit de spotlights om zich ten dienste te stellen van anderen op een afdeling van een ziekenhuis in Vlaanderen.

Afleveringen

8 afleveringen

Julie Van den Steen, Sean Dhondt, Laura Tesoro, Niels Albert en Bart Kaëll ruilen de spotlights in voor een 'echte job'. Ze draaien drie weken lang intensief mee op een afdeling van het UZ Gent. De vijf toekomstige zorgverleners worden vandaag op de Arteveldehogeschool in Gent verwacht. Daar krijgen ze een stoomcursus verpleegkunde. Na twee dagen is het tijd voor het eindexamen.
Julie Van den Steen, Sean Dhondt, Laura Tesoro, Niels Albert en Bart Kaëll ruilen de spotlights in voor een 'echte job'. Ze draaien drie weken lang intensief mee op een afdeling van het UZ Gent.
Julie Van den Steen, Sean Dhondt, Laura Tesoro, Niels Albert en Bart Kaëll draaien opnieuw intensief mee op een afdeling in het UZ Gent en in het revalidatiecentrum Pulderbos.
De bekende stagiairs - Laura Tesoro, Niels Albert, Bart Kaëll, Julie Van den Steen en Sean Dhondt - beleven de laatste dag van hun eerste week in 'Een Echte Job'. Ze vinden hun plek in het team en in hun rol als verpleegkundige.
Julie Van den Steen, Sean Dhondt, Laura Tesoro, Niels Albert en Bart Kaëll doen vol goede moed verder aan hun job in het UZ Gent en het revalidatiecentrum Pulderbos.
Julie Van den Steen, Sean Dhondt, Laura Tesoro, Niels Albert en Bart Kaëll ruilen de spotlights in voor een 'echte job'. Ze draaien drie weken lang intensief mee op een afdeling van het UZ Gent.
Julie, Bart, Niels, Sean en Laura hebben er vroege, late en nachtshifts opzitten. Morgen is het tijd voor een tussentijdse evaluatie. Met die feedback kunnen ze aan de slag tijdens de laatste week van hun stage.
Julie Van den Steen, Bart Kaëll, Niels Albert, Sean Dhondt en Laura Tesoro geven voor de laatste keer het beste van zichzelf. Voor Bart is zijn laatste stagedag dubbel zo speciaal: hij blaast 60 kaarsjes uit. Een moment dat zijn collega's van de dienst niet ongemerkt voorbij laten gaan.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.