Een Echte Job

Een Echte Job

Vijf bekende Vlamingen stappen uit de spotlights om zich ten dienste te stellen van anderen op een afdeling van een ziekenhuis in Vlaanderen.

Afleveringen

6 afleveringen

Nora Gharib, Stefaan Degand, Jonas Van Geel, Frances Lefebure en Joris van Rossem, beter bekend als Metejoor, gaan de uitdaging aan om stage te lopen als verpleegkundigen in het Jessa Ziekenhuis in Hasselt. Ter voorbereiding op dit unieke traject, krijgen ze een pittige spoedcursus voorgeschoteld, om nadien meteen hun eerste stappen te zetten in de zorg en op hun afdeling
Frances Lefebure, Jonas Van Geel, Stefaan Degand, Nora Gharib en Joris van Rossem ruilen de spotlights in voor een 'echte job'. Ze draaien enkele weken mee op een afdeling van het Jessa Ziekenhuis.
Stagiaires Frances Lefebure, Joris van Rossem, Stefaan Degand, Jonas Van Geel en Nora Gharib hebben nog veel te leren, maar langzamerhand vindt iedereen zijn draai op de eigen afdeling. In het revalidatiecentrum heeft mentor Bart een verrassing voor Joris. Hij mag de 26-jarige Enes meenemen naar buiten voor een fietstochtje. En dat levert veel plezier op bij Enes, maar ook bij Joris zelf.
Frances Lefebure, Jonas Van Geel, Stefaan Degand, Nora Gharib en Joris 'Metejoor' van Rossem draaien enkele weken intensief mee op een afdeling van het Jessa Ziekenhuis in Hasselt
De vijf bekende stagiaires draaien mee tijdens hun eerste nachtshift. En tijdens die shift hebben ze hun handen meer dan vol. Frances begrijpt dan ook niet hoe één persoon zo'n shift alleen kan bolwerken.
De vijf BV's trekken een laatste keer hun uniformen aan om het beste van zichzelf te geven tijdens de allerlaatste shift in het ziekenhuis. Stefaan kwam sinds het overlijden van zijn vrouw nauwelijks nog in een ziekenhuis, tot nu. Hij vertelt zijn collega?s openhartig over het moment waarop hij afscheid moest nemen van zijn vrouw.
  • Simply the best van vtmlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day…doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt ál je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo vtm go+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.