Expeditie Pairi Daiza

Expeditie Pairi Daiza

Reeks die een blik achter de schermen werpt van Pairi Daiza, het grootste dierenpark van België.

Afleveringen

8 afleveringen

Een blik op het leven en werken in het Henegouwse dierenpark Pairi Daiza. Met speciale aandacht voor de verzorgers die er dag en nacht instaan voor de sterren van het park: de dieren groot en klein.
Vandaag worden de fraaie franjeapen getrakteerd op hun lievelingssnack door Yiling, als ze daar de kans toe krijgt tenminste. En Louise laat Julie Vermeire nog één keer verzorger-voor-een-dag zijn. Als die daar met al die selfies toe komt, tenminste.

Aflevering 3

Vandaag laat Yiling Louise wormpjes voeren aan de doodshoofdaapjes. Leeuw Dany wordt al wat ouder en zijn gebit begint te verslijten. Dierenarts Alicia en tandarts Yves komen op werkbezoek. En ze hebben een specifiek doel.

Aflevering 4

Vandaag krijgen we het park als opvangcentrum te zien. En Louise ziet hoe Christophe leert hoe hij een wasbeer de fles moet geven.

Aflevering 5

Vandaag laat verrijkingskoning Niels zijn apen outside of the box denken. En Louise helpt het plaatselijke klimaat onder controle te krijgen.

Aflevering 6

Christophe ziet hoe wolvin Luna haar verlegenheid overwint. Olifantenmeter Erna mag voor de verandering eens een tapir borstelen. En Louise gaat langs bij de walrussen.

Aflevering 7

Vandaag neemt Louise een hele klas op sleeptouw langs ara's en tijgers en otters. Yiling mag voor één keer op apenjacht.

Aflevering 8

Bij buideldieren is het niet altijd gemakkelijk om de verschillende soorten te onderscheiden en te weten hoeveel het er zijn. Een vrolijke bedoening. Vandaag ontdekken de negen Afrikaanse babypinguïns hun nieuwe omgeving. Kenia, de koning van de savanne, heeft een tandprobleem. Onlangs werd een paterdavidshertje geboren. Het diertje moet gechipt en gevaccineerd worden.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.