Fantasmas

Fantasmas

Julio vertelt het verhaal van toen hij een kleine gouden oester verloor. De mensen die hij tegenkomt terwijl hij ernaar zoekt, en de overpeinzingen die hij onderweg heeft, worden vertrekpunten voor introspectieve, vaak griezelige komische verhalen.

Afleveringen

6 afleveringen

Terwijl hij de dringende brieven van zijn huisbaas negeert, krijgt Julio een gouden oesteroorbel - en verliest deze prompt in de club. Later legt Julio zijn gevoeligheid voor vormen, kleuren, cijfers en het alfabet uit aan zijn mede-rideshare-passagiers.
Terwijl zijn "agent" Vanesja en robotassistent Bibo erop aandringen dat hij een bewijs van bestaan krijgt voor een nieuw appartement, fixeert Julio zich op het vinden van de oester om te bewijzen dat zijn "mol" is gegroeid. Hij begint zijn zoektocht met Skyler, een influencer.

3. Toilets

Julio Torres gaat op zoek naar een verloren gouden oesteroorbel in New York City. Naarmate zijn zoektocht vordert, denkt hij na over de ongebruikelijke personages die hij onderweg ontmoet.
Wanneer Julio herhaaldelijk weigert mee te werken aan een creditcardreclame, vindt Vanesja een nieuwe kans voor hem in een superheldenfilm.
Julio zoekt naar een omweg om een bewijs van bestaan te vermijden, Vanesja twijfelt over haar eigen relevantie en Bibo krijgt onverwacht advies.

6. The Void

Julio zoekt nog steeds naar de vermiste oester. Hij sluit een deal om een project te maken voor een bedrijf. Maar dan doet er zich een opwindende kans voor voor Julio.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.