Flin & Flo

Flin & Flo

Ridder Flo en zijn groene draak Flin vliegen samen de wereld rond op zoek naar kwaadaardige draken om te verslaan.

Afleveringen

9 afleveringen

Flo geeft een feestje ter gelegenheid van zijn verjaardag. Flin moet kaasjes op prikkertjes steken, maar hij kan de kaasjes niet weerstaan. Flo vertelt over de gulzige Egeldraak Prikk.
Flin oefent zijn drakenschreeuw in de hoop dat hij ooit heel luid kan schreeuwen. Te luid is niet goed, zegt Flo. Flin snapt niet waarom. Flo vertelt hem daarom over draak Vali die trommelvliezen kapot kon schreeuwen met zijn drakenschreeuw.
Flin moet poetsen omdat hij vanalles vuil heeft gemaakt. Flin heeft daar helemaal geen zin in. Door een misverstand denkt Flo dat Flin zich heeft opgesloten in de kast om niet te moeten poetsen. Flo vertelt een verhaal over draak Okta.
Flin wil leren vliegen. Zonder toestemming van Flo gaat hij naar buiten. Flo is in alle staten wanneer hij dat ontdekt. Flin snapt niet waarom Flo boos is. Die vertelt hem waarom, aan de hand van een verhaal over Zanddraak Sahari.
Het heeft gesneeuwd. Flin wil in de sneeuw spelen, maar dat mag enkel van Flo als hij zich warm aankleedt. Daar heeft Flin geen zin in. Flin kan tegen de kou! Flo is daar niet zeker van, en vertelt over zijn avontuur met IJsdraak Fries.
Het onweert buiten. Flin is doodsbang van onweer, maar wil dat niet toegeven aan Flo. Flo weet echter goed genoeg hoe de vork aan de steel zit. Om zijn gedachten af te leiden vertelt hij het verhaal van Storm, de Onweersdraak.
Flin heeft van de tafel een boeltje gemaakt. Zijn muesli hangt overal! Flin vindt het leuk en toont aan Flo hoe hij met zijn lepel de muesli katapulteert. Flo wil niet dat hij met zijn eten speelt en vertelt het verhaal van draak Schrok.
Door de volle maan zijn de schaduwen in de Draco veel groter en enger dan anders. Flin is zelfs bang van de schaduw van zijn eigen knuffels! Flo zegt dat hij helemaal niet bang hoeft te zijn van schaduw, en vertelt over Schaduwdraak Schim.
Flin schildert een draak, maar weet niet goed welke kleur hij die moet geven. Er bestaan zoveel draken in zoveel verschillende kleuren. Flo vertelt over Chroma de Kameleondraak. Die draak kan alle kleuren van de regenboog aannemen.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.