Flin & Flo

Flin & Flo

Ridder Flo en zijn groene draak Flin vliegen samen de wereld rond op zoek naar kwaadaardige draken om te verslaan.

Afleveringen

8 afleveringen

1. Tikkel, de kieteldraak

Flo wil een dutje doen, maar dat is helemaal tegen de zin van Flin. Die wil iets leuks doen. Hij kietelt Flo met een veertje tot hij toegeeft en besluit om een verhaal te vertellen. Flo vertelt over de Kieteldraak Tikkel.

2. Ochos, de draak die alles zag

Flin wil vanalles: een paar nieuwe handschoenen, een mooi boek, een nieuwe badeend,... Hij vindt dat Flo hem dat zomaar moet geven. Wanneer die weigert, wordt Flin boos. Hij wil dat nu! Flo vertelt over draak Ochos, de draak die alles zag.

3. Homer, de hamerdraak

Flo heeft een afspraakje met een meisje, maar is er met zijn gedachten niet bij omdat hij onzeker is. Flin wil hem helpen om zijn zelfvertrouwen terug te winnen, en zegt dat hij nog eens over zijn avontuur met de Hamerdraak moet vertellen.

4. Krokos, de krokodildraak

Flin mag kiezen waar ze naartoe gaan. Hij wil erg graag naar het strand. Wanneer Flo niet akkoord gaat, begint hij krokodillentranen te huilen om zijn zin te krijgen. Flo trapt er echter niet in. Hij vertelt over Krokos, de Krokodildraak.

5. Kronos, de draak met de klok

Flin wil met Flo spelen, maar die is druk bezig met het uitstippelen van een nieuwe route. Niet veel later doet hij per ongeluk de klok kapot. Flo is boos. Wanneer Flin jammert dat Flo geen tijd voor hem wil maken, vertelt Flo over Kronos.

6. De kabouterdraakjes

Flin wil grappen uithalen met Flo: hij vervangt de suiker met zout, legt een scheetkussen op zijn stoel,... Flo trapt er elke keer in. Flin is net een Kabouterdraakje! Flin belooft om te stoppen met plagen als Flo het verhaal vertelt.

7. Zarka, de eksterdraak

Flin neemt spullen van Flo weg zonder het aan hem te vragen. Hij speelt namelijk zeekapitein, en die moet natuurlijk een schat hebben. Flo vindt dat niet zo prettig, maar Flin begrijpt niet waarom. Flo vertelt over Zarka, de Eksterdraak.

8. Speculo, de draak in het spiegelpaleis

Flin en Flo spelen met holle en bolle spiegels. Op een gegeven moment trekt Flin zo'n eng gezicht, dat hij schrikt van zichzelf. Flo moet lachen. Zag hij misschien Speculo, de draak in het spiegelpaleis? Flo begint het verhaal te vertellen.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.