Game of Death

Game of Death

Doden of gedood worden is de gouden regel van het spel des doods. Balen voor zeven millennials die die regel negeerden. Nu zal ieders hoofd ontploffen, tenzij ze iemand vermoorden.

Afleveringen

8 afleveringen

Tom, Beth, Ashley, Mary-Anne, Kenny en Matthew vervelen zich op een zomermiddag en hangen rond bij het zwembad van Matthews grootvader. Wanneer Tyler arriveert met drugs, lopen de spanningen tussen de vrienden op.
Wanneer het Game of Death spel begint raken de vrienden in paniek, vooral Tyler denkt dat ze allemaal ziek zullen worden. Iedereen negeert hem, totdat het eerste hoofd ontploft.
Nadat Matthews hoofd ontploft zijn de vrienden ervan overtuigd dat er een schutter rondloopt. Tot Tom zich realiseert dat het Game of Death hun lot bepaalt.
Tom leidt de bende het huis uit om de politie te ontwijken en te overleven. Als ze een jogger doden door hem met hun auto te raken, wordt een grens overschreden en worden vrienden vijanden.
Een boswachter hoort geweerschoten en gaat op zoek naar jagers, hij stoot echter op de vrienden. Tom wil de boswachter onmiddellijk doden, maar Ashley dwarsboomt zijn plan.
Ashley doet wat ze moet doen om Tyler in leven te houden, en realiseert zich dat ze allemaal moeten sterven om een ​​einde te maken aan deze nachtmerrie. Ondertussen bedenken Tom en Beth een macaber plan om zoveel mogelijk mensen uit te schakelen.
Tom en Beth komen aan op hun eindbestemming, een centrum voor palliatieve zorg. Ze redeneren dat hun slachtoffers uit hun lijden worden verlost, maar Ashley en Tyler proberen ze wat verstand bij te brengen.
In de grote finale doen Tyler en Ashley er alles aan om te vermijden dat Tom en Beth nog meer onschuldige mensen vermoorden. In een bloederige confrontatie moeten alle vrienden hun grootste angst onder ogen zien: elkaar. Wie zal het spel des doods winnen en wie zal sterven?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.