Gerben & Steffi De Leven

Gerben & Steffi De Leven

Een unieke inkijk in het leven van internetkoppel Steffi en Gerben.

Afleveringen

5 afleveringen

We worden opnieuw meegenomen door het meest sympathieke en chaotische koppel, Gerben en Steffi, op hun rollercoaster doorheen De Leven. Na hun bezoek aan de beach bar met moeke, ondernemen Gerben en Steffi een dappere poging om krabben te vangen aan de zee. De volgende dag organiseert Steffi een leuke verrassing voor Gerben zijn verjaardag, avontuur verzekerd!
Als Gerben en Steffi op reis vertrekken is de nodige chaos steeds aanwezig. Zeker als ze hun verblijf niet direct kunnen vinden. Zijn ze wel op het juiste eiland? Ze huren een bootje om op zoek te gaan naar schildpadden, wat een makkelijke klus lijkt op Turtle Island maar dat allesbehalve is.
Steffi en Gerben gaan opnieuw op avontuur doorheen Zakynthos. Het doel is om alle mooiste Instagramspotjes van het eiland te bezoeken met een buggy. Maar de perfecte foto nemen lijkt nog niet zo makkelijk, zeker als blijkt dat een van de spotjes niet meer toegankelijk is door een bosbrand. Gelukkig zorgt Gerben voor een waardig alternatief.
Gerben is in een romantische bui en verrast Steffi met bloemen op de set van haar nieuwe reeks. We maken kennis met de hele familie van Steffi. En als haar metekindje 1 jaar wordt, kunnen ze natuurlijk niet met lege handen toekomen. 'Gelato Gerben' gaat op bezoek in het Q-Beach house waar hij een lange wachtrij moet voorzien van gratis ijs.
Ons favoriete koppel geeft een inkijk hoe ze vertoeven op de camping van Pukkelpop. En laat het duidelijk zijn, ze voelen zich daar helemaal thuis. Ook de première van Barbie en een bezoekje aan het Q-beach house staan op de planning. Steffi en haar ouders zijn uitgenodigd bij de familie van Gerben om paella te komen eten. Gerben gaat dit zelf voor de eerste keer maken onder begeleiding van papa Tuerlinckx en ze doen dat met heel veel liefde.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.