Gerben & Steffi De Leven

Gerben & Steffi De Leven

Afleveringen

6 afleveringen

Als Steffi en Gerben naar Amsterdam gaan, weet je dat het gezellig wordt. Gerben wil een nieuwe tattoo, maar hij lijkt niet meer zo stoer op het moment dat hij ze laat plaatsen.Vervolgens gaat het koppel als echte toeristen op culinaire tocht door de stad. Maar het zien van de Titanic zal wel zeker het hoogtepunt geweest zijn.
Weer een nieuwe dag in het leven van Gerben en Steffi. Wat een romantisch ontbijt had kunnen zijn, loopt af op een sisser. Moeke krijgt een rondleiding in hun nieuwe appartement en is helemaal onder de indruk. Gerben draait een dj-set waarbij hij alles geeft, terwijl het publiek volop geniet.
Steffi en Gerben brengen een bezoekje aan 'ons moeke', die zichtbaar blij is met hun komst. Gerben lijkt zich meteen thuis te voelen in het revalidatiecentrum. Tussen alle drukte door merken ze dat de gordijnen niet helemaal goed zijn opgemeten door Steffi. Als het echter gaat om terrasmeubelen in elkaar zetten, dan heeft Steffi geen hulp nodig van Gerben en doet ze dat uitstekend.
Gerben en Steffi krijgen een mooi cadeau van Pépé. Ze gaan samen naar de winkel om het zelf uit te kiezen. De kleren van Steffi verhuizen blijkt een grotere klus te zijn dan Gerben gedacht had. Ons duo ontdekt dat gordijnen omhoog hangen ook niet zo eenvoudig is.
Gerben en Steffi hebben een woning gevonden. Na een chaotisch bezoek aan de meubelwinkel geven ze een exclusieve roomtour. Uiteraard kunnen ze ook niet ontsnappen aan de ultieme relatietest: een kast in elkaar steken. Snel wordt duidelijk dat ze hun ouders niet enkel hebben uitgenodigd om te komen eten.
Geben en Steffi zijn klaar voor de grote stap: ze gaan samenwonen. Steffi denkt al volop na welke nieuwe posts voor Instagram hun zoektocht naar het perfecte stekje zal opleveren. Voor Gerben is een terras of tuintje waar hij kan genieten van een lekker drankje dan weer belangrijk.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.