Gerben & Steffi De Leven

Gerben & Steffi De Leven

Afleveringen

9 afleveringen

Een bezoek aan de Studio 100 Singalong brengt nostalgie en heel wat andere emoties naar boven bij Steffi. Ondertussen ontdekt Gerben een nieuw talent waar ook Steffi van onder de indruk is. Tijdens de opnames van Q-Roadie krijgt Steffi een rondleiding in de backstage van het Sportpaleis, waar het er volgens Gerben altijd flamboyant aan toegaat.
Gerben en Steffi gaan op pad om last minute kerstcadeaus voor elkaar te kopen. Gerben heeft duidelijk een ander beeld van een goed cadeau en zorgt voor een gênant moment bij de familie. Ook Steffi heeft misschien al spijt van haar cadeau voor Gerben. Gelukkig is liefde en warmte nooit ver te zoeken op Kerstmis.
Gerben en Steffi besluiten om gezellig samen koekjes te bakken, maar zoals verwacht gaat dit gepaard met wat gekibbel. Gerben staat op het punt om binnenkort met 'de boys' op skivakantie te gaan en wil nog wat oefenen op de indoor skipiste. Voor Steffi is het haar eerste keer, maar gelukkig kan je tegenwoordig via YouTube alles leren.
Terwijl Gerben en Steffi zich voorbereiden op de feestdagen, besluiten ze hun kerstboom op te zetten. Hun liefde voor de feestdagen brengt hen naar de betoverende kerstmarkt van Keulen. Temidden van de fonkelende lichtjes en de feestelijke kraampjes proeven ze ook van de plaatselijke specialiteiten.
Ons favoriete koppel geeft een inkijk hoe ze vertoeven op de camping van Pukkelpop. En laat het duidelijk zijn, ze voelen zich daar helemaal thuis. Ook de première van Barbie en een bezoekje aan het Q-beach house staan op de planning. Steffi en haar ouders zijn uitgenodigd bij de familie van Gerben om paella te komen eten. Gerben gaat dit zelf voor de eerste keer maken onder begeleiding van papa Tuerlinckx en ze doen dat met heel veel liefde.
Gerben is in een romantische bui en verrast Steffi met bloemen op de set van haar nieuwe reeks. We maken kennis met de hele familie van Steffi. En als haar metekindje 1 jaar wordt, kunnen ze natuurlijk niet met lege handen toekomen. 'Gelato Gerben' gaat op bezoek in het Q-Beach house waar hij een lange wachtrij moet voorzien van gratis ijs.
Steffi en Gerben gaan opnieuw op avontuur doorheen Zakynthos. Het doel is om alle mooiste Instagramspotjes van het eiland te bezoeken met een buggy. Maar de perfecte foto nemen lijkt nog niet zo makkelijk, zeker als blijkt dat een van de spotjes niet meer toegankelijk is door een bosbrand. Gelukkig zorgt Gerben voor een waardig alternatief.
Als Gerben en Steffi op reis vertrekken is de nodige chaos steeds aanwezig. Zeker als ze hun verblijf niet direct kunnen vinden. Zijn ze wel op het juiste eiland? Ze huren een bootje om op zoek te gaan naar schildpadden, wat een makkelijke klus lijkt op Turtle Island maar dat allesbehalve is.
We worden opnieuw meegenomen door het meest sympathieke en chaotische koppel, Gerben en Steffi, op hun rollercoaster doorheen De Leven. Na hun bezoek aan de beach bar met moeke, ondernemen Gerben en Steffi een dappere poging om krabben te vangen aan de zee. De volgende dag organiseert Steffi een leuke verrassing voor Gerben zijn verjaardag, avontuur verzekerd!
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.