Gordon Ramsay's Future Food Stars

Gordon Ramsay's Future Food Stars

Gordon Ramsay is deze keer niet op zoek naar een getalenteerde amateurkok, maar naar een restaurant-ondernemer met een neus voor zaken. Wie overtuigt hem van zijn of haar horecatalent en beschikt over de nodige gedrevenheid, toewijding en passie om een investering van 150.000 pond binnen te halen?

Afleveringen

3 afleveringen

Aflevering 1

De twaalf geselecteerde ondernemers starten de wedstrijd in Newquay, Cornwall. Aan de hand van een individuele uitdaging probeert Gordon uit te zoeken hoe goed de kandidaten onder druk kunnen presteren. Nadien test Gordon hun capaciteiten om in teamverband te werken.

Aflevering 2

Gordon Ramsay neemt de kandidaten mee naar een wereldvermaarde ambachtelijke zalmrokerij in Hackney Wick om hun traditionele kooktechnieken te testen. Daarna krijgen ze de opdracht om een groot openluchtfestijn te organiseren, waarbij ze zelfgevonden producten uit het bos moeten bereiden op een open vuur.

Aflevering 3

Gordon Ramsay stuurt de overblijvende kandidaten naar het epische Lake District waar hen een opdracht op 300 meter hoogte te wachten staat.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.