GPs: Behind Closed Doors

GPs: Behind Closed Doors

Een blik op het dagelijkse leven en werk van artsen in Groot-Brittannië.

Afleveringen

13 afleveringen

Aflevering 13

Dr. William Laird behandelt William, die last heeft van chronische duizeligheid. Dr. Shah probeert intussen te achterhalen hun ernstig de tinnitus bij een patiënt is.

Aflevering 14

Verpleegster Sara behandelt Elliot, die langskomt om de hechtingen uit zijn hoofd te laten verwijderen. Dr. Taylor krijgt intussen Amanda over de vloer. Zij doneerde een nier aan haar zus, maar haar wonde dreigt nu te onsteken.

Aflevering 15

Dr. Watson krijgt een avontuurlijke patiënt over de vloer die van plan is om deel te nemen aan een rugbywedstrijd op de top van de Kilimanjaro. Dr. Pearce behandelt een man sinds een klimongeluk last heeft van een gele teen.

Aflevering 16

Dr. Shah krijgt bezoek van Carrie, die vermoedt dat ze lijdt aan het Body Dysmorphic Disorder, een stoornis in de lichaamsbeleving die ervoor zorgt dat iemand zichzelf of een deel van zijn of haar lichaam afstotelijk vindt. Dr. Shah gaat dieper in op het onderwerp.

Aflevering 17

Dr. Pearce behandelt een bezorgde dominee die vreest dat een bloeddoorlopen oog hem zal beletten om de volgende dag een begrafenis te leiden. Dr. Watson onderzoekt een achttienjarig meisje dat zich zorgen maakt over een knobbel in haar borst. Dr. Bower zorgt ervoor dat een patiënt met mysterieuze knobbels op de tong onmiddellijk getest kan worden op kanker.

Aflevering 18

Dr. Bower ontvangt de 29-jarige Wayne, die klaagt over pijnlijke steken in handen en voeten. Dr. Bower vermoedt al gauw dat de jongeman lijdt aan het Guillain-Barré-syndroom, een zeer zeldzame en gevaarlijke aandoening die het centrale zenuwstelsel aantast. Ondertussen behandelt dr. Kayat Jason, een jongeman die last heeft van scherpe pijnen in de borst, vooral tijdens het sporten.

Aflevering 19

Dr. Beecraft krijgt bezoek van kankerpatiënt Kevin, die ondanks een terminale diagnose positief in het leven probeert te staan. Hij kocht een boot en organiseerde een geldinzamelingsactie om andere kankerpatiënten te kunnen helpen. Dr. Pearce ontvangt Touria, die onlangs weduwe is geworden nadat haar man overleed aan de gevolgen van alvleesklierkanker.

Aflevering 20

Dr. Morris schrikt wanneer ze haar patiënt Allan over de vloer krijgt. Hij is door aanslepende gezondheidsproblemen altijd al mager geweest, maar nu weegt hij nog amper 44 kg. Allan zelf beweert dat zijn gewichtsverlies te wijten is aan stress die veroorzaakt werd door een verhuis, maar dr. Morris vermoedt dat hij cocaïne gebruikt en wijst hem daarom op de gevaren.

Aflevering 21

Al maanden volgt dr. Beecraft haar patiënt Paul Mansfield nauwlettend op. Paul, die lijdt aan een bipolaire stoornis, wil nu een reis naar Maleisië maken. Het is nu aan dr. Beecraft om te beoordelen of Paul in staat is om de langeafstandsvlucht zonder problemen te doorstaan. Dr. Taylor geeft advies aan een patiënt die zich wil laten steriliseren.

Aflevering 22

Dr. Cherie krijgt een turnster over de vloer die vreest dat haar hartkloppingen een voorbode zijn voor een fatale hartaanval. Dr. Morris geeft raad aan tachtigers Ken en Joan, die zich zorgen maken over hun toekomst.

Aflevering 23

Dr. Beecraft heeft een afspraak met Iain, een verstokte roker die inmiddels de longziekte COPD heeft opgelopen. Iain lijkt maar niet in te zien dat hij alleen beter kan worden als hij stopt met roken en dus besluit dr. Beecraft hem te wijzen op zijn verantwoordelijkheid tegenover zijn jonge dochter.

Aflevering 24

Dr. Watson behandelt Eric, een uitgeputte Fransman die last heeft van duizelingen en 's nachts niet kan slapen doordat zijn rug voortdurend jeukt. Dr. Watson laat hem testen op bloedarmoede. Dr. Kayat krijgt bezoek van Hayley, bij wie nog niet zo lang geleden baarmoederhalskanker werd vastgesteld. De behandeling was succesvol en Hayley is kankervrij verklaard, maar haar zelfvertrouwen heeft een flinke deuk gekregen.

Aflevering 25

Dr. Taylor onderzoekt Gohar, een slechtziende vrouw wier ogen als kind zwaar beschadigd raakten door een chemische brandwonde. Ze ondervindt nu hevige pijn aan haar goede oog en is bang dat ze blind zal worden. Dr. Taylor verwijst haar meteen door naar een specialist.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.