Helicopter ER

Helicopter ER

Een blik op het werk van de dokters, ambulanciers en piloten van de luchtambulance in Yorkshire.

Afleveringen

4 afleveringen

Aflevering 1

Het team krijgt een oproep van een getuige die een bergwandelaar zo'n 100m naar beneden heeft zien vallen in een rotsachtige ravijn. Piloot Lee probeert ter plaatste te geraken, maar de hevige winden maken het hem allesbehalve gemakkelijk.

Aflevering 2

Het team rukt uit voor een zwaar ongeluk op de A1, maar de slechte zichtbaarheid bemoeilijkt de landing van piloot Owen. In de Yorkshire Dales helpen ambulanciers Matty en Pete een 87-jarige man die van een ladder is gevallen.

Aflevering 3

Het team voert een race tegen de klok om een chauffeur te reanimeren die tijdens het rijden een hartaanval kreeg. In York helpen ambulanciers Gemma en Gav een jonge boer die geschopt werd door een koe.

Aflevering 4

Nabij Malton wordt de reddingsoperatie van een bestuurder die betrokken was bij een zwaar verkeersongeval bemoeilijkt door een hevig onweer. Piloot Harry moet landen in het drukke Scarborough om een aangereden jogger te redden.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.