Helicopter ER

Helicopter ER

Britse realityreeks over het werk van de dokters, ambulanciers en piloten van de luchtambulance in Yorkshire

Afleveringen

12 afleveringen

De ambulance moet uitrukken voor een voetganger die werd aangereden door een vrachtwagen. En in het nationaal park Yorkshire Dales moet de helikopter helpen bij een reddingsoperatie.
Het team zet alles op alles om het leven te redden van een jongetje dat werd aangereden door een wagen bij het verlaten van de schoolbus. En een vrachtwagenchauffeur heeft verzorging nodig na een val van zijn truck.
Het team zet alles op alles om het been van een zwaargewonde scooterrijder te redden na een botsing met een auto. En de helikopter vliegt uit voor een boer die van het dak van een schuur is gevallen.
Een cipier zit klem nadat zijn auto de achterkant van een vrachtwagen raakte. Dr. Becky schiet te hulp. In South Yorkshire krijgt een vrouw een hartstilstand terwijl haar man haar naar de spoed brengt.
Het team schiet te hulp nadat een auto tijdens een politieachtervolging frontaal op een andere wagen is gereden, waardoor de bestuurder klem zit. Na een helikoptercrash staan de medici voor een raadsel wanneer de piloot verdwenen lijkt te zijn.
Een ervaren motorrijder en zijn kleinzoon raken zwaargewond bij een aanrijding met een auto. Het team sluit zich aan bij een reddingsoperatie in de bergen om een vrouw te redden die in elkaar is gestort op een afgelegen locatie.
De medici haasten zich om enkele slachtoffers van een dubbele steekpartij in de buurt van Rotherham te helpen. In een afgelegen dorp aan de Yorkshire Wolds krijgt een proffietser een zware hartaanval.
Het team voert een riskante nachtlanding uit om een aangereden voetganger te redden nabij Ripon. Piloot Harry vliegt richting Yorkshire Dales om een slachtoffer van een beroerte te redden.
Het team haast zich om een man te redden die dreigt dood te bloeden nadat hij zijn arm met een cirkelzaag doorsneed. Piloot Lee moet een riskante landing maken om het team nabij een man te krijgen die werd verpletterd door zijn eigen auto.
In het centrum van Halifax voert piloot Lee een spectaculaire landing uit zodat het team een vrouw kan helpen die werd aangereden door een bus. In de Yorkshire Dales moet paramedicus Pete snel handelen om een beroertepatiënt te redden.
Dr. Chris moet twee slachtoffers van een zwaar motorongeluk in North Yorkshire in een kunstmatige coma brengen. Het team landt diep in het bos nabij Scarborough om een man te helpen die een hartaanval krijgt.
In de Yorkshire Dales staat het team voor een enorme uitdaging om een man te redden die twaalf meter diep in een kloof is gevallen. Piloot Harry vliegt zijn team naar een man die vertrappeld werd door zijn koeien.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.