Snackmasters - Readymade

Snackmasters - Readymade

Topchefs worden uitgedaagd om een aantal van de meeste populaire snacks en snoepsoorten in Australië na te maken. Wie kroont zich tot 'Snackmaster'?

Afleveringen

4 afleveringen

1. Whopper

De bekroonde dessertenkoningin Anna Polyviou en pastakoning Mitch Orr worden door Scott Pickett en Poh Ling Yeow uitgedaagd om de Angry Whopper van Hungry Jack zo goed mogelijk na te maken, inclusief het broodje, de bijhorende frieten en de 'boze' ui. Yvie Jones neemt intussen een blik achter de schermen bij Hungry Jack zelf.

2. Cadbury's

In deze suikerzoete aflevering worden chefs Brian Geraghty van Berowra Waters en Luci Khan van Metisse door Scott Pickett en Ph Ling Yeow uitgedaagd om niet één maar drie Cadbury Favourites na te maken: de Picnic, de Cherry Ripe en de Crunchie. Yvie Jones neemt ondertussen een kijkje in de fabriek waar deze overheerlijke chocoladerepen gemaakt worden.

3. Drumstick

De Britse chef-kok Nelly Robinson van restaurant Nel in Sydney en de Australische chef Claire Van Vuuren van restaurant Bloodwood nemen het tegen elkaar op om het perfecte Drumstick-ijsje te maken. Om dat te verwezenlijken zullen ze wel eerst de bereiding van het ijs, het hoorntje, de chocolade fudge en de topping onder de knie moeten krijgen. Wie overtuigt de jury?

4. Twisties

De Cheese Twisties zijn een populaire snack in Australië. Scott Pickett daagt de bekroonde chefs Ben Devlin, van restaurant Pipet, en Jason Barrett, van restaurant Paper Daisy, uit om deze zo goed mogelijk na te maken. Om dat te verwezenlijken zullen ze wel eerst vier stappen onder de knie moeten krijgen: het deeg, de vorm, de baktijd én het kaaslaagje. Wie overtuigt de jury?
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.