Henry Danger

Henry Danger

De 13-jarige Henry Hart ontmoet zijn superheld Captain Man en wordt zijn sidekick. Henry heeft beloofd om zijn nieuwe functie geheim te houden voor zijn familie en vrienden.

26 afleveringen

Henry Hart is een normale leerling, totdat hij plots zijn droombaan krijgt als de sidekick van superheld Captain Man, wat strikt geheim moet blijven.
Henry Hart is een normale leerling, totdat hij plots zijn droombaan krijgt als de sidekick van superheld Captain Man, wat strikt geheim moet blijven.
Henry heeft het zo druk met werken voor Ray dat hij overdag op school in slaap valt. Mevrouw Shapen geeft hem een herkansing voor een proefwerk, maar Captain Man verwacht dat hij 's nachts toch nog werkt.
Net wanneer het niet goed gaat met de reputatie van Captain Man komt Charlotte erachter dat Henry Kid Danger is. Henry bekent en wordt ontslagen door Ray. Samen met Charlotte slaagt hij er echter in een beruchte schurk te vangen.
De kwaadaardige Dokter Minyak wil Captain Man vernietigen door zijn moleculaire dichtheid aan te tasten met de tranen van de lollige kever. Hiervoor heeft hij een laboratorium opgezet.

6. De Invaller

Ray raakt in grote paniek als hij denkt dat de zoon van Dril Vinger in de klas zit bij Henry. Om erachter te komen wat de plannen zijn van Ortho en zijn vader vermomt Ray zich als leraar om ze te kunnen bespioneren op school.
Het is Halloween en Jasper probeert indruk te maken op Monica door te zeggen dat hij Kid Danger is. Wanneer het tweetal een schurk op heterdaad betrapt, verwacht Monica dan ook actie van Jasper, maar dat pakt verkeerd uit.
Gooch heeft een steen uit de ruimte gevonden, maar 's nachts blijkt dit een ei te zijn waar een monster uit komt. Uiteindelijk komt het beest in het Huis van Henry terecht. In de tussentijd haalt Piper een streek uit met Jasper en zijn emmerpodcast.
Henry wordt niet uitgenodigd voor de verjaardag van Debbie, omdat iedereen denkt dat hij het jaar ervoor een bijna-dodelijk ongeluk heeft veroorzaakt. Wanneer iedereen toch gaat, besluit Henry de waarheid achter het ongeval alsnog te achterhalen.
Steeds meer apparatuur in de man cave gaat stuk, maar Ray wil de monteur niet laten komen omdat hij ruzie met hem heeft. Tegelijkertijd dreigt Henry uit het basketbalteam gezet te worden omdat zijn coach een betere, maar veel oudere speler heeft.
Henry wordt per ongeluk geraakt door de straling van een machine in de man cave. Hierdoor wordt hij steeds mannelijker, tot in het extreme. De symptomen openbaren zich tijdens een etentje met een meisje.
Door toedoen van Captain Man is in het verleden een man onzichtbaar geworden. Deze Brad eist dat hij Captain Mans nieuwe hulpje mag worden als genoegdoening. Hij gebruikt zijn onzichtbaarheid om Henry te dwingen zijn baantje op te zeggen.
Swellview wordt lastiggevallen door ene De Spoiler, een schurk die het einde van films en tv-series verklapt. Captain Man en Kid Danger willen hem stoppen. Piper probeert lid te worden van de Captain Man fanclub.
Om een serie vreemde inbraken te onderzoeken, doet Henry mee aan een tv-programma. Hij wint en blijkt gehypnotiseerd te zijn om zijn prijzen weer af te staan. Piper breekt Jasper zijn neus in de tv-studio.
Schwoz heeft ontdekt dat de wereld over twee dagen vergaat door de uitbarsting van een supervulkaan. Er wordt besloten niets aan de buitenwereld te vertellen. Henry besluit echter dat hij zich niet meer in hoeft te houden.
Het is Valentijnsdag en Henry was te laat om Bianca mee uit te vragen. Om haar jaloers te maken, gaat Henry uit met een robot van Schwoz. Tegelijkertijd regelt Henry een date tussen mevrouw Shapen en Captain Man.

17. Ingesloten

Doordat Jasper een schakelaar overhaalt, zijn zowel hij en Piper, als Charlotte Henry en Ray ingesloten. Het drietal beneden in de Man Cave, en Jasper en Piper boven in de winkel.

18. Liftkus

Kid Danger redt Bianca uit een gevaarlijke situatie en ze kust hem. Henry wordt boos als hij beseft dit het een soort van vreemdgaan is.
De tas van mama is beroofd en aangezien papa in Baltimore zit voelt Captain Man zich geroepen om over mama en de kinderen te waken. Hier is Henry helemaal niet blij mee.
Henry is door een schurk in een diepe droomtoestand gestraald. Charlotte wordt door Schwoz in Henry's droom gebracht om hem hopelijk weer wakker te krijgen.

21. Huisarrest

Nadat Henry midden in de nacht thuis komt van een klus en door Piper betrapt wordt krijgt hij huisarrest. Omdat Piper zich ook niet aan de regels heeft gehouden krijgt zij het ook.
Captain Man is door een misverstand negatief in het nieuws gekomen. Om de waardering van het publiek terug te winnen, besluit het team een prijsvraag op te zetten waarbij de winnaars een bezoekje mogen brengen aan de Man Cave.
Henry en Charlotte willen Jasper graag op de hoogte stellen van hun geheim maar Ray vindt dat geen goed idee. Hij besluit Jasper te testen met een nep-geheim. Als hij de test doorstaat mag hij de identiteit van Henry en Ray weten.
Swellview is in de ban van de graffitibende 'De Muurbloemen'. Captain Man maakt, net als Piper en Jasper jacht op de bende maar de zaken veranderen als Kid Danger wordt gekust door Veronika, een lid van de Muurbloemen.
Kid Danger heeft zich aangesloten bij De Muurbloemen. Hij wordt zelfs voorgesteld aan Van Daal. Iedereen zet de zoektocht naar De Muurbloemen op zijn eigen manier door.
Omdat zowel de jongens als Henry en Charlotte niet geloven dat Jasper een vriendinnetje heeft besluit Jasper haar uit te nodigen. Ze is echter zo jaloers dat ze een gevaar vormt voor Charlotte.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.