Henry Danger

Henry Danger

De 13-jarige Henry Hart ontmoet zijn superheld Captain Man en wordt zijn sidekick. Henry heeft beloofd om zijn nieuwe functie geheim te houden voor zijn familie en vrienden.

19 afleveringen

Charlotte wordt gevangen genomen door Dr. Minyak en Cohort. Ze willen haar brein verwarren met muzikale brein-verwarring om haar tegen kid en captain op te zetten.
Henry kan maar moeilijk kiezen tussen Bianca en Veronika en dan is daar opeens Chloë, die weer terug is na een seizoen Kinderen in het bos. Ondertussen wordt Captain Man aangevallen door de gekke oma.
Henry raakt verstrikt in een web van leugens als hij onder invloed van Ray besluit om Chloë mee te nemen naar het gehaktbal als Kid Danger en Bianca als Henry.
Henry is coach van het basketbalteam van Piper. Ray en Schwoz houden een baardgroeiwedstrijd.
Captain Man heeft een bruiloft van zijn neefje maar kan de Mancave maar moeilijk los laten. Piper neemt het op tegen Jana Tetrazini in de strijd om de meeste volgers.
Ray zit de irritantste boef van Swelview, de tijdrover, op de hielen. Voordat ze hem te pakken kunnen nemen moet Henry dezelfde dag 3 keer beleven.
Henry is leerling van de maand en wint daarmee een etentje voor twee bij steak house Montego's: een restaurant waar je alleen op invitatie naar binnen komt. Hij besluit Ray mee te nemen maar dan gooit Bianca roet in het eten.
Als Jasper per ongeluk een motorbandiet tegenhoudt is hij de held van de stad. Dit is tegen het zere been van Henry, die vindt dat hij te weinig erkenning krijgt.
Wegens verouderde wetten uit het Swelview burgerlijk wetboek belanden zowel Henry en zijn ouders als Captain Man, Jasper en Charlotte achter de tralies.
Als Henry gewond raakt bij een klus wil hij graag onverwoestbaar worden. Hoewel Ray hierop tegen is besluit Henry met hulp van Schwoz toch om zijn zinnen door te zetten.
Er wordt hard gewerkt aan de oplossing voor de vuurlachende Henry. De familie moet ondertussen echt aan de kookkunsten van Piper gaan geloven.
Als Henry en Ray een filmpje van hun transformatie willen en deze vervolgens naar Piper sturen is het hek van de dam. Ze zetten alles op alles om het filmpje van Piper's telefoon te wissen voordat ze het kan zien.
Door een zware onweersstorm komen Henry en Charlotte per ongeluk in een omgekeerde wereld terecht. Ray en Schwoz zijn hier gemene mensen, terwijl Piper heel lief is. In het "goede" universum komen de slechte Henry en Charlotte terecht.
Captain Man, Kid Danger & Phoebe Thunderman zitten stiekem in een geheime schurk-bijeenkomst in Swellview. De schurken zijn van plan om Captain Man & Kid Danger te vernietigen. Tijdens de bijeenkomst ziet Phoebe haar broer Max erbij zitten.
Captain Man, Kid Danger & Phoebe Thunderman zitten stiekem in een geheime schurk-bijeenkomst in Swellview. De schurken zijn van plan om Captain Man & Kid Danger te vernietigen. Tijdens de bijeenkomst ziet Phoebe haar broer Max erbij zitten.
Schwoz zorgt ervoor dat zijn robotvriendin Gerta de gedaante van Henry aanneemt, waardoor zij naar het etentje kan. Na afloop wil Gerta echter niet meer de vriendin van Schwoz worden.
Ray wordt geteisterd door vreemde dingen die hij niet kan verklaren. Al snel blijkt dat Onzichtbare Bert erachter zit. Kid Danger en Captain Man gaan naar hem op zoek. Piper heeft per ongeluk een rijbewijs gekregen.
Door een foutje van Schwoz krijgt Piper een vergiftigd koekje te eten. Ray gebruikt de tijdmachine om een geneesmiddel te vinden, maar het lukt Schwoz niet om hem weer terug te halen.
Henry ontvangt een zelf gemaakte brief waarop staat geschreven: 'ik ken je geheim'. Als blijkt dat Jasper erachter zit is er paniek. Jasper heeft het over iets anders dan de identiteit van Kid Danger. Henry verraadt zelf zijn alterego.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.