Hidden Assets

Hidden Assets

Een inval door het Irish Criminal Assets Bureau onthult een toestroom van ruwe diamanten. Wanneer de diamanten worden gelinkt aan een reeks bomaanslagen in België, worden de afdelingen gedwongen om samen te werken om een politiek complot te ontrafelen.

Afleveringen

6 afleveringen

Een diamantenvangst in Limerick, een lijk in Antwerpen en een terroristische bomaanslag. Rechercheur Emer Berry zoekt uit hoe dit allemaal met elkaar verbonden is.
Nu Darren Reid dood is en er ieder moment nog een bomaanslag kan gebeuren, richten Emer en Christian hun aandacht op een bekende Ierse zakenman met een zeer bewogen verleden.
Emer heeft Fionn Brannigan stevig in het vizier. Terwijl het net zich om hem heen sluit, voelt ook Bibi de druk. Vooral wanneer haar eigenzinnige broer om hulp vraagt.
Emer is in Antwerpen om mee te zoeken naar Fionn Brannigan. Het lijkt erop dat zij en Christian op een dood spoor zijn beland, totdat een forensische doorbraak alles verandert.
Terwijl haar team het geldspoor in Ierland volgt, ontdekken Emer en Christian de echte identiteit van de bommenwerpers. En een zeer onverwachte bron voorziet het onderzoek van onschatbare informatie.
Emer en Christian gaan een wanhopige race tegen de klok tegemoet om de laatste bombardementen te stoppen en te ontdekken wie er werkelijk achter de terroristische campagne zat.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.