Hidden Assets

Hidden Assets

Een inval door het Irish Criminal Assets Bureau onthult een toestroom van ruwe diamanten. Wanneer de diamanten worden gelinkt aan een reeks bomaanslagen in België, worden de afdelingen gedwongen om samen te werken om een politiek complot te ontrafelen.

Afleveringen

6 afleveringen

Een jaar na de bomaanslagen sterft Trestford-baas Richard Melnick in Antwerpen en loopt er nog steeds een onderzoek naar Christian de Jong nadat hij Luca Rivera neerschoot. In Ierland doet Bibi Brannigan het CAB een aanbod.
Bibi onthult dat Richard achter de bomaanslagen zat zodat Viktor Maes de macht kon grijpen en de Antwerpse haven kon kopen. Op basis van die info gaat het CTU op zoek naar nog meer spelers in dit verhaal.
Maes legt contact met de burgermeester om Frances Swann, de nieuwe baas van Trestford, te helpen. Maar wanneer een journalist zich moeit, krabbelt hij terug. Ondertussen ontdekt het CTU de doodsoorzaak van Richard en wordt Bibi een doelwit van een huurmoordenaar.
Bibi contacteert haar witwasser voor een meeting in Antwerpen. Christian bereidt zich voor om het appartement en de kantoren van Richard te doorzoeken. Maar een mol binnen het CTU saboteert hun plannen.
Swann bedreigt Maes om te verzekeren dat de havendeal doorgaat. Christian is razend wanneer hij ontdekt dat er een mol in het CTU zit. Bibi en haar zoon zijn een doelwit.
Na een tragedie sputtert de werking van CAB. Maar Bibi onthult de inhoud van Richards testament, wat nieuwe informatie blootlegt. Een raid van het CTU zorgt voor bewijzen tegen een belangrijke pion, maar kan het echte meesterbrein tijdig ontmaskerd worden.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.