Hoe Zal Ik Het Zeggen - BV Pranks

Hoe Zal Ik Het Zeggen - BV Pranks

'Hoe Zal Ik Het Zeggen - BV Pranks' is een komisch programma waarin Bekende Vlamingen door Jens Dendoncker worden beetgenomen.

Afleveringen

27 afleveringen

Rik Verheye mag stipter beginnen omgaan met zijn administratie. Zijn mama wil dit samen met Jens op een originele manier ovebrengen.
De auto van Ruth Beeckmans is zo rommelig dat er met moeite iemand bij kan. Haar beste vriendin is dat grondig beu. Met behulp van Jens leert ze Ruth een lesje.
Vlaanderen heeft mogen kennismaken met het zangtalent van Nicolas tijdens zijn deelname aan Blind Getrouwd. Elke autorit moest zijn vrouw Evelien omgaan met zijn luide gezang. Nu wil ze hem graag hiermee beetnemen.
Iedereen kent Bill Barberis als een goede acteur en knappe man. Maar ook hij is niet perfect. Bill komt altijd te laat.
Jens schakelt heel wat volk in om Sandy Tura te helpen. Zij wil duidelijk maken aan haar man Luk Alloo dat het niet oké is om elke keer in slaap te vallen in de cinema.
Voor Tom Waes moet alles altijd snel vooruitgaan waardoor zijn ploeg soms een tandje moet bijsteken. Zijn vriend en collega Pascal Braeckman soms zelf een tandje teveel.
Als BV moet je soms neen kunnen zeggen. Iets dat Ben Segers nogal moeilijk kan. Zijn goede vriend Axel Daeseleire wil hem leren dat eens neen zeggen, geen kwaad kan.
Alex Agnew, het is een lieve mens, maar hij kan niet tegen zijn verlies. Als zelfs een spelletje ganzenbord met dochterlief al voor problemen zorgt, vinden zijn vrouw Yasmine en dochter Amy dat het genoeg is geweest. De comedian begrijpt dan ook niet wat er aan de hand is wanneer de schooldirecteur belt nadat Amy 'een woedeaanval kreeg'.
Matteo Simoni's vader Vittorio prijst zich gelukkig met zijn zoon. Matteo heeft echter één mankement, en dat is zijn GSM. Hij neemt zijn telefoon immers nooit op als z'n familie belt. Tijd om de grote middelen in te schakelen, want zijn ouders kunnen z'n voicemail niet meer horen.
Collega Pieter-Jan is persmedewerker bij Groen en nogal dikwijls Calvo's chauffeur. 'Kristof heeft zijn rijbewijs nooit gehaald, voor zover ik weet heeft hij zelfs nog nooit achter een stuur gezeten.' Pieter-Jan is de situatie wat beu en heeft dan ook een persmededeling voor Kristof: 'Haal uw rijbewijs!'.
"Papa is de beste ter wereld", klinkt het bij Lowis en Marcel, het dochtertje en zoontje van Mathias Coppens. "Maar hij is continu bezig met zijn GSM". En als de smartphone even wordt weggelegd, zit hij voor een ander scherm. Jens Dendoncker is vastberaden Mathias van zijn verslaving af te helpen.
MNM-DJ Julie Van den Steen moet iets kwijt: "Mijn collega Peter Van de Veire gaat veel te lang en te vaak naar het toilet, waardoor onze redactievergaderingen blijven uitlopen". Tijd om hem van de pot te trekken.
Laura Tesoro barst in tranen uit wanneer haar beste vriendin Ellen haar probeert duidelijk maken dat ze af en toe te snel rijdt.
Kristof is de beste vriend van Sven De Ridder. Je weet het of je weet het (nog) niet: Sven is soms overbezorgd, een beetje een doemdenker en snel in paniek. Kristof zorgt ervoor dat Sven een afspraak heeft aan de zoo, dé ideale locatie om hem door de politie plotsklaps weg te laten leiden naar een nabijgelegen container, omdat een gevaarlijke gorilla ontsnapt is.
Broer en manager Kevin is het beu dat Niels Destadsbader zo'n sloddervos is. Zijn sleutels, trui, iPad,... Alles heeft hij al kwijt gespeeld en dat zorgt voor veel problemen. Bij wijze van spreken half VTM leert Niels een lesje door hem te laten geloven dat hij gehackt is.
Als BV moet je soms neen kunnen zeggen. Iets dat Ben Segers nogal moeilijk kan. Zijn goede vriend Axel Daeseleire wil hem leren dat eens neen zeggen, geen kwaad kan.
Lieven Scheire is verslaafd aan nerdy gadgets, voor zijn partner Sien is de maat stilaan vol.
In deze aflevering brengt Jens Dendoncker een boodschap over aan Louis Talpe in naam van zijn vrouw Tiffany.
In deze aflevering gaan we op restaurant met muzikant Tijs Vanneste, alias Jef Van Echelpoel. Probleem: je kan daar eigenlijk niet mee op restaurant gaan, want hij lust praktisch niks. Groenten en fruit gaan er bij hem niet in, wat zijn vrouw Lisse ontzettend kinderachtig vindt. En wie zich als een klein kind gedraagt, wordt als een klein kind behandeld.
Jens maakt komaf met de rommelige auto van Olga Leyers. Dat is praktisch een rijdend stort, tot grote ergernis van haar goede vriendin Kaat. Olga wordt voor een zogezegde fotoshoot naar de haven van Antwerpen gelokt, een plek waar regelmatig tropische spinnen opduiken. En laat Olga's rommelige auto nu net de perfecte schuilplaats zijn voor die beestjes...
In deze aflevering wordt Nora Gharib goed te grazen genomen. Haar twee zussen zijn het beu dat ze altijd en overal te laat komt.
Staf Coppens is deze keer de BV-pineut van dienst. Hij is voortdurend zijn sleutels kwijt en zijn broer Maarten is dat een beetje beu.
Volgens dochter Shania en zoon Kenji verschiet Sam werkelijk van het minste. Clown 'Chico' doet de test en bezorgt Sam een hartaanval.
Gebrek aan orde is een van de meest voorkomende ergernissen bij koppels, zo ook bij Tine, de vrouw van Andy Peelman. Alle smeekbeden ten spijt, het probleem blijft zich herhalen. Jens Dendoncker haalt de grove middelen boven. Wanneer een nietsvermoedende Andy thuiskomt, is de hele straat ondergelopen. Andy moet zelf de handen uit de mouwen steken. Komt de boodschap eindelijk aan?
Dina Tersago komt met de regelmaat van de klok stevig te laat. Dat begint haar broer Hans serieus op de zenuwen te werken. Jens en Jeroen lokken Dina naar een doktersafspraak, waar ze naar goede gewoonte te laat komt. En dit heeft zware gevolgen.
Elke werkt voor Marc Van Ranst, maar dat blijkt niet zo eenvoudig. Marc neemt namelijk nooit zijn telefoon op en daar wilt ze verandering in brengen. Ze schakelt de hulp in van Jens & Jeroen.
Woorden van dankbaarheid zijn er voor Jan Van Looveren. Zijn boezemvriend Tom wil hem eren voor zijn ongelooflijke vriendschap en de enorme steun en toeverlaat.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.