Home and Away

Home and Away

Zon, zee en strand blijken geen garantie op een zorgenloos leven. Leef mee met alle ups en downs van de inwoners van Summer Bay.

Afleveringen

25 afleveringen

Aflevering 183

Hoewel Mali het financieel moeilijk begint te krijgen nu hij op doktersbevel niet meer mag surfen en lesgeven, weigert hij elke hulp van Rose en Mackenzie. Ook contact opnemen met zijn familie ziet Mali niet zitten. Eden wordt overspoeld met vragen van Remi, die compleet in paniek is nadat Mercedes hem gekust heeft. Hoe moet hij dit aan Bree vertellen? Deed hij iets verkeerd ook al kuste hij haar niet terug?

Aflevering 184

Irene en John zijn in opperbeste stemming en dat wakkert de vermoedens over een opbloeiende romance alleen maar aan. Mackenzie kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en hoort John uit. Rose blijft Mali aanmoedigen om contact op te nemen met zijn familie, maar zonder succes. Omdat hij te trots is om financiële hulp te aanvaarden, bedenken Xander en Mackenzie een ander plan.

Aflevering 185

Rose voelt zich ongemakkelijk rond Mali, na zijn allesbehalve romantische liefdesverklaring. Felicity probeert de draad van het normale leven weer op te pakken, maar haar nachtmerrie is nog niet voorbij. Terwijl ze aan het werk is in Salt, ontvangt ze een sms van een onbekende die ermee dreigt een video van haar aanranding online te plaatsen, tenzij ze 1.000 dollar betaalt.

Aflevering 186

In tegenstelling tot Tane wil Felicity de politie niet inlichten over de dreig-sms die ze ontvangen heeft. Cash voelt echter al gauw dat er zijn zus iets dwars zit, maar wanneer hij poolshoogte gaat nemen, wimpelt zij hem af. Na een volgende sms besluit Felicity in te gaan op de eisen van haar afperser. Marilyn lucht haar hart bij Alf over Irene en John.

Aflevering 187

Met de volgende opnamesessie voor de deur en geen spoor van Mercedes, kan Remi niet anders dan de rest van de band in te lichten over wat er zich heeft afgespeeld tussen hem en Mercedes. Eden zet hem vervolgens onder druk om ervoor te zorgen dat Lyrik deze unieke kans op succes niet misloopt. Justin heeft het moeilijk nu Andrew en Tegan het steeds beter met elkaar kunnen vinden.

Aflevering 188

Remi zoekt Mercedes op en maakt haar duidelijk dat hij geen romantische gevoelens voor haar koestert. Bree vraagt zich intussen af wat er gaande is. In de opnamestudio vangt Bree een gesprek op tussen Remi en Mercedes over wat er zich heeft afgespeeld. De spanning tussen Justin en Tegan bereikt een hoogtepunt wanneer ze opnieuw laat vallen dat ze wil dat Andrew bij haar intrekt.

Aflevering 189

Theo maant Andrew aan om Justin en Leah de waarheid te vertellen, maar hij wil Justin niet kwetsen na alles wat ze samen hebben meegemaakt. Theo besluit daarop het heft in eigen handen te nemen en Justin en Leah in te lichten over Andrews keuze. Bree confronteert Remi met wat ze heeft opgevangen uit zijn gesprek met Mercedes. Een romantische verrassing van Rose voor Mali loopt anders dan verwacht.

Aflevering 190

Nu Bree weet heeft van de kus tussen Remi en Mercedes besluit ze die laatste op haar plaats te wijzen. Mercedes lijkt echter niet van plan om haar jacht op Remi stop te zetten. Eden is getuige van de confrontatie tussen beide dames en licht Remi in. Rose en Mali proberen te achterhalen wie er achter het vandalisme zit. Een opmerking van Xander zet hen op het juiste spoor.

Aflevering 191

Felicity ontvangt een nieuwe sms met de eis om 10.000 dollar te betalen. Ze denkt na over manieren om het geld bijeen te sprokkelen, maar Tane is terughoudend. Wat als de afperser vervolgens nog meer geld blijft eisen? Cash volgt intussen een mogelijk spoor naar de aanrander. Xander voelt zich verantwoordelijk voor de vernieling in het huis van Mali en wil het goedmaken.

Aflevering 192

Remi, Mercedes en Justin denken na over manieren om het album van Lyrik te lanceren. En ze zien het groots. Marilyn en John keren glunderend van trots terug van het huwelijk van Jet. John keert terug naar zijn eigen huis, maar voelt zich schuldig wanneer Irene laat vallen dat ze zijn gezelschap heeft gemist. Alf raadt John aan om open kaart te spelen met Irene.

Aflevering 193

Wanneer Eden haar het album van Lyrik laat horen, krijgt Felicity een idee om aan het geld voor haar afperser te geraken. Ze gaat langs bij Cash en vraagt hem om het geldbedrag voor haar vrij te maken, zogenaamd om Lyrik te steunen bij de lancering van hun album. Justin bedankt Kirby voor al het werk dat ze van hem heeft overgenomen. John blijft een gesprek met Irene uitstellen.

Aflevering 194

Met de hulp van Mackenzie heeft Justin een toplocatie kunnen vastleggen voor de lancering van het album van Lyrik. Theo maakt zich echter zorgen wanneer hij ontdekt dat zowel Justin als Leah een aanvaring heeft gehad met Kirby. Samen proberen ze een manier te vinden om de lucht te klaren. Mackenzie helpt Kirby om angsten uit haar verleden onder ogen te komen. Irene lucht haar hart bij Marilyn.

Aflevering 195

Het komt opnieuw tot een aanvaring tussen Theo en Kirby. Remi en Eden proberen de brokken te lijmen, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Wanneer Remi Kirby uiteindelijk confronteert met de mogelijke gevolgen die het geruzie tussen haar en Theo dreigt te hebben voor Lyrik, besluit ze toenadering te zoeken.

Aflevering 196

Tane ontdekt dat Felicity geld heeft geleend van Cash om haar afperser te betalen. Zijn vrees om een nieuwe geldeis blijkt al gauw gegrond wanneer Felicity een nieuwe sms ontvangt. Kirby neemt Theo dan toch nog in vertrouwen over de reden waarom ze gestopt was met surfen. Justin heeft groot nieuws: hij heeft een optreden voor Lyrik kunnen boeken in het Palais Metro.

Aflevering 197

De lancering van hun nieuwe album is een schot in de roos voor Lyrik. Theo panikeert wanneer een journalist hem tijdens een interview uithoort over zijn onervarenheid als leadzanger. Kirby grijpt in en weet duidelijk van aanpakken als het op journalisten aankomt. En hoewel Theo haar dankbaar is, voelt hij zich ook enigszins vernederd. Felicity bedenkt een plan om haar afperser te ontmaskeren.

Aflevering 198

Cash probeert Felicity te contacteren nadat Tane hem in vertrouwen heeft genomen over haar afperser. Zij is echter bezig met het uitvoeren van haar eigen plan om de dader te ontmaskeren: vanuit haar auto probeert ze foto's te nemen van de dader. Wanneer Cash en Tane haar een tijdje later vinden, is ze helemaal overstuur.

Aflevering 199

Cash verhoort de afperser van Felicity, maar die lijkt niet van plan om zich zomaar gewonnen te geven en eist een advocaat. Forensisch onderzoek heeft intussen uitgewezen dat Felicity mogelijks niet zijn enige slachtoffer was. Mali excuseert zich bij Xander voor zijn gebrek aan vertrouwen in hem. John maakt zich zorgen om Alf, maar dat wordt hem niet in dank afgenomen.

Aflevering 200

Rose is zenuwachtig voor de ontmoeting met Vicky, de moeder van Mali. Hij probeert haar gerust te stellen, maar de sfeer is toch enigszins gespannen. Desondanks lijkt Vicky Rose wel goed te keuren, tot zij en Elandra achterhalen wat het beroep van Rose is. Eden treft Cash in uniform en al drinkend aan in Salt. Hij weigert echter te vertellen wat er hem dwarszit.

Aflevering 201

Elandra zit tussen twee vuren en probeert te bemiddelen tussen Mali en hun moeder. Ondertussen licht ze Rose ook in over de reden waarom haar familie wantrouwig is tegenover politieagenten. Justin probeert Theo gerust te stellen na zijn misstap op de albumrelease, maar de vernedering zit diep bij Theo. En het voorval blijft hem voorlopig achtervolgen.

Aflevering 202

Marilyn maakt zich zorgen omdat Alf in zijn eentje naar de stad is vertrokken en niemand hem nog kan bereiken. Irene heeft een idee om te achterhalen waar hij is. Justin is erin geslaagd om een interview te pakken te krijgen met Felix J van Drive Time. Theo is op zijn tenen getrapt wanneer hij ontdekt dat Kirby het interview zal doen.

Aflevering 203

Kirby heeft een ontmoeting met de gerenommeerde muziekmanager Forrest Duke. Hij legt zijn kaarten meteen op tafel en biedt haar een contract aan. Er is echter wel één voorwaarde: Kirby zal Lyrik moeten verlaten. Bree verrast Remi met een vinylversie van het nieuwe album van Lyrik. Na Eden maakt nu ook Felicity zich zorgen om Cash.

Aflevering 204

Bree probeert Cash te laten inzien dat hij anderen alleen maar kan helpen als hij ook zorg draagt voor zichzelf. Een goed gesprek met Felicity helpt hem vervolgens om alle gebeurtenissen een plaats te geven. Felicity krijgt intussen goed nieuws: haar aanrander heeft schuld bekend. Justin krijgt heel wat interviewaanvragen binnen, maar Kirby lijkt van de aardbodem verdwenen te zijn.

Aflevering 205

Nu de geheime afspraken van Kirby aan het licht zijn gekomen, is de sfeer gespannen bij Lyrik. Iedereen vraagt zich luidop af wanneer ze van plan was om hen in te lichten over haar mogelijke solocarrière. Alf wacht op de resultaten van zijn gehoortest. Wanneer Bree zich echter laat ontvallen dat de kans groot is dat hij een hoorapparaat nodig zal hebben, schiet hij opnieuw in de verdediging.

Aflevering 206

Tane prijst Felicity voor haar moed en doorzettingsvermogen. Remi probeert Kirby te overtuigen om in de band te blijven door herinneringen op te halen, maar intussen wordt ze ook overladen met cadeaus van Forrest, die hoopt dat ze zal ingaan op zijn aanbod. Theo voelt zich verantwoordelijk voor de twijfel bij Kirby. Bree en Marilyn proberen een koppige Alf te overtuigen van de voordelen van een hoorapparaat.

Aflevering 207

Maatschappelijk werkster Harper contacteert Irene in verband met de kamer die ze verhuurt. Het klikt meteen tussen beide dames, maar John is sceptisch. Hij kan zich niet ontdoen van het gevoel dat Harper iets te verbergen heeft. Alf wil een bezoek brengen aan Roo, maar wacht nog steeds op de resultaten van zijn gehoortests. Eden is woest op Kirby.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.