Home and Away

Home and Away

Zon, zee en strand blijken geen garantie op een zorgenloos leven. Leef mee met alle ups en downs van de inwoners van Summer Bay.

Afleveringen

25 afleveringen

Aflevering 35

Felicity stemt dan toch in met een ontmoeting met Gary, maar krijgt het moeilijk wanneer hij voor haar neus staat. Cash werkt intussen samen met Justin aan zijn verrassing voor haar huwelijk: het restaureren van de oude pick-up van Gary. In de auto vindt Cash de verloren ketting van zijn overleden moeder. Rose biedt Roo en Marilyn haar hulp aan bij het organiseren van het liefdadigheidsproject.

Aflevering 36

Eden maant Remi aan om voorzichtig te zijn nu hij en Bree een affaire hebben. Felicity heeft intussen het gevoel dat ze totaal niet voorbereid is op haar naderende huwelijk en bezwijkt onder de druk. Cash probeert haar te kalmeren. Roo krijgt goed nieuws. Alf uit zijn twijfels over het project van Roo en Marilyn.

Aflevering 37

Ondanks haar twijfels bij hun affaire besluit Eden haar oordeel aan de kant te schuiven en Remi en Bree te steunen. Theo panikeert wanneer de deadline voor een schoolopdracht eerder valt dan gedacht. Marilyn probeert zoveel mogelijk mensen te mobiliseren om deel te nemen aan het golftoernooi. John schrijft zich als eerste in, maar moet nog wel op zoek naar teamgenoten.

Aflevering 38

Xander besluit een niet-monogame relatie met Stacey een kans te geven, maar krijgt het moeilijk wanneer hij verneemt dat ze avances heeft gemaakt op Nikau. Ziggy biedt Theo haar hulp aan voor zijn opdracht, dik tegen de zin van Dean die vindt dat ze te veel hooi op haar vork neemt. Na zijn uitbarsting probeert Theo het goed te maken met Kirby, maar zij is niet van plan hem zomaar te vergeven.

Aflevering 39

De competitiedrang neemt toe bij Justin en John, die allebei het beste team willen samenstellen voor het golftoernooi. Xander kan zijn jaloezie niet verstoppen wanneer hij Stacey ziet flirten met Nikau. De familienaam van hun kind blijft voor discussie zorgen tussen Ziggy en Dean.

Aflevering 40

Ziggy wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht na haar val van de trap. Dean is in alle staten en vreest het ergste voor hun ongeboren kind. Zijn overbeschermend gedrag doet alarmbellen afgaan bij Bree, die uit een gesprek met Ziggy vervolgens verkeerdelijk concludeert dat Dean haar mishandelt. Xander besluit om iets meer open-minded te zijn op relatievlak.

Aflevering 41

Cash is verrast wanneer hij vaststelt dat Dean degene is tegen wie Bree beschuldigingen van huiselijk geweld uit. Terwijl Cash hem meeneemt naar het politiebureau, proberen Ziggy en Mackenzie Bree te overtuigen dat ze het bij het verkeerde eind heeft. Zij houdt echter voet bij stuk. Xander ventileert bij Irene over zijn mislukte date en vertelt haar wat er echt aan de hand is tussen hem en Stacey.

Aflevering 42

Bree beseft dat ze fout zat in haar conclusie over Ziggy en Dean. Met de steun van Remi trekt ze naar Cash om haar verklaring in te trekken en een klacht in te dienen tegen Jacob. Remi stelt vervolgens voor om Dean en Ziggy de waarheid te vertellen. Justin is teleurgesteld wanneer hij ontdekt dat Theo in het golfteam van John zit en probeert hem op andere gedachten te brengen.

Aflevering 43

Felicity heeft geen zin in een nieuwe zoektocht naar een bruidsjurk en probeert Eden te ontlopen, maar zij neemt haar taak als getuige ernstig. Wanneer Felicity blijft weigeren om ook nog maar één bruidswinkel te bezoeken, besluit Eden het over een andere boeg te gooien. Theo heeft slecht nieuws voor John, die vervolgens de confrontatie aangaat met Justin.

Aflevering 44

De rivaliteit tussen John en Justin bereikt een hoogtepunt wanneer Roo aankondigt dat de hoofdsponsor een auto heeft gedoneerd als hoofdprijs voor het golftoernooi. Het gemis van zijn broers en andere familieleden weegt op Tane. Nikau probeert hem op te beuren door hem eraan te herinneren wie er wel allemaal aanwezig zal zijn op zijn bruiloft. Felicity wil haar geloften in het Maori schrijven.

Aflevering 45

Bree wacht ongeduldig op nieuws nadat ze Jacob heeft aangegeven bij de politie en een contactverbod heeft aangevraagd. Maar Cash kan haar jammer genoeg niet geruststellen: Jacob pleit onschuldig. Wanneer hij, ondanks het contactverbod, toch contact met haar opneemt, voelt Bree zich verscheurd tussen haar liefde en angst voor hem. Eden roept de hulp in van Cash om de gestolen bruidsjurken terug te vinden.

Aflevering 46

Ziggy wordt horendol van de verplichte rust die haar werd opgelegd. Met het oog op de uitbreiding van hun gezin gaat ze op zoek naar een tweede auto voor haar en Dean. Die laatste houdt intussen de boot af wat betreft een sponsoring of deelname aan het golftoernooi, tot hij ontdekt dat de hoofdprijs een auto is. Cash en Rose gaan undercover om de dief van de bruidsjurken te vatten.

Aflevering 47

Xander en Stacey proberen vrienden te blijven, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Tane wil Felicity verrassen met een trouwlocatie waar ze zich helemaal thuis zal voelen. Justin vraagt Dean als laatste speler voor zijn golfteam. Hoewel hij totaal geen ervaring heeft met golfen, stemt Dean in. Hij wil maar al te graag die auto winnen.

Aflevering 48

Stacey probeert de grenzen van Xander te respecteren, maar de aantrekkingskracht tussen hen blijkt te groot en ze neemt een beslissing. Xander is verheugd wanneer Stacey een monogame relatie met hem een kans wil geven, maar Rose is wantrouwig. Theo heeft intussen door dat Justin de buggy van John gesaboteerd heeft. Hij eist dat hij zich verontschuldigt. Ondertussen komen ook Roo, Marilyn en Alf het bedrog op het spoor.

Aflevering 49

Justin excuseert zich voor zijn onsportief gedrag op het golftoernooi, maar voor Leah zijn woorden alleen niet genoeg. Justin biedt Ziggy vervolgens zijn hulp aan bij het vinden en restaureren van een tweedehandswagen en biedt ook aan om vrijwilligerswerk te doen in het gemeenschapscentrum. Remi probeert de wensen van Bree te respecteren, maar vindt het moeilijk om afstand van haar te nemen. Mackenzie biedt hem een luisterend oor aan.

Aflevering 50

De politie en Remi proberen Bree te kalmeren. Zij is totaal in paniek na het nieuws dat Jacob niet is komen opdagen op zijn werk en de vaststelling dat hij hun rekening geplunderd heeft. Dean schrikt wanneer een tekening van Jai hem duidelijk maakt dat de jongen niet zo blij is met de komst van een broertje of zusje. Mackenzie besluit dat het tijd is om te verhuizen.

Aflevering 51

Tane bezorgt Felicity onbewust extra stress wanneer hij laat vallen dat hij de trouwlocatie gewijzigd heeft. Nu de bruiloft van zijn zus en Tane met rasse schreden nadert, gaat Cash langs bij Justin om te kijken hoever hij staat met de restauratie van de pick-up. Tane en Felicity maken zich op voor hun vrijgezellenfeest.

Aflevering 52

Eden en Cash hadden zich hun avond anders voorgesteld en Cash zou het feestje het liefst van al verlaten, maar Nikau praat hem een schuldgevoel aan. Eden stort zich intussen op de dansvloer en laat de alcohol rijkelijk vloeien. Wanneer ze vervolgens van het podium tuimelt, bekommert Cash zich over haar. Tane is ontroerd door de speech van Nikau. Theo schrikt van een opmerking van Kirby. Marilyn is teleurgesteld wanneer Roo de opbrengst van het golftoernooi bekendmaakt.

Aflevering 53

Leah trekt de verkeerde conclusie nadat Theo bij haar komt informeren naar de reden waarom ze niet meer wil trouwen. Theo besluit Kirby de waarheid op te biechten. Het komt opnieuw tot een aanvaring tussen Rose en Stacey en Rose doet vervolgens een ontdekking die haar wantrouwen tegenover Stacey alleen maar doet toenemen.

Aflevering 54

Bree is het grondig beu om opgesloten te zitten en ze besluit haar toekomst in handen te nemen. Na haar ontdekking over Stacey gaat Rose te rade bij Irene. Xander is de inmenging van zijn zus intussen meer dan beu en eist dat Rose stopt met zich te bemoeien met zijn relatie. Haar opmerking over Staceys actieve account op de datingapp laat hem echter wel niet onberoerd. Marilyn probeert te achterhalen wie de anonieme geldschieter voor de food truck is.

Aflevering 55

Hoewel Stacey blijft volhouden dat ze Xander trouw is, blijft Rose het tegendeel vermoeden. Theo probeert een balans te vinden tussen zijn fans en zijn privéleven. Remi en Bree genieten met volle teugen van haar herwonnen vrijheid, maar Jacob ligt op de loer en is uit op wraak.

Aflevering 56

Remi komt te laat en wordt net als Bree gegijzeld door Jacob. Bree wordt voor een hartverscheurend ultimatum gesteld. Kirby maakt zich intussen zorgen wanneer ze Remi niet kan bereiken en kan zich niet ontdoen van het gevoel dat er hem iets ergs is overkomen. Ten einde raad schakelt ze Rose in.
Tane en Felicity genieten van hun laatste avond als vrijgezellen en laten de resterende huwelijksvoorbereidingen over aan Nikau. Hij krijgt echter slecht nieuws. Remi wil op zoek gaan naar Bree, maar de operatie aan zijn hand houdt hem gekluisterd aan zijn ziekenhuisbed. Dean verzint allerlei smoesjes om niet naar de bevallingscursus te moeten, maar Ziggy houdt voet bij stuk.
Een openhartig gesprek met Gary doet Cash inzien dat hij zijn angsten onder ogen moet komen en Eden de waarheid moet vertellen. Felicity is ontroerd wanneer ze de gerestaureerde pick-up te zien krijgt. Voor het eerst sinds lang heeft ze het gevoel dat ze deel uitmaakt van een hechte familie. De bevallingscursus verloopt niet geheel volgens plan voor Ziggy en Dean.
Er hangt liefde in de lucht in Summer Bay, terwijl iedereen zich opmaakt voor de grote dag van Felicity en Tane. Het hele feest dreigt echter in het water te vallen wanneer de twijfels en de angst opnieuw de kop opsteken bij Felicity. Wanneer Gary en Cash er niet in slagen om haar om te praten, schakelen ze de hulp in van Eden.
  • Simply the best van VTM live of uitgesteld
  • Movie nights & serie marathons ook voor de kids
  • One SHORTIE a day… doet niets speciaal, maar is wel plezant
  • En op écht al je schermen Smartphone, laptop, tablet, smart tv, casting én tv-boxen - dus ja, echt allemaal
  • Hallo VTM GO+ Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.