Influencers

Influencers

Enkele malle figuren doen dwaze pogingen om in de smaak te vallen, strijden om een record aantal likes en proberen domme grenzen te verleggen om hun bestaan toch enige betekenis te geven.

Afleveringen

10 afleveringen

De Bomma heeft een nieuwe verpleger Rudy, Tjorven bezoekt met zijn klas de dierentuin en BV volger Freddie komt James Cook tegen.
Het vijfde middelbaar van het Sint-Lutgardis eis het ontslag van mijnheer Smeyers, de dames van de entrepreneurs openen een alpacawinkel en BV volger Freddie helpt Tine Embrechts bij enkele huishoudelijke taakjes.
Debsy heeft Viktor Verhulst te gast, ook BV volger Freddie komt Viktor tegen en Tjorven heeft een meisje uit zijn klas langs.
Het vijfde middelbaar van het Sint-Lutgardis wenst mijnheer Smeyers een gelukkige verjaardag, de Bomma haalt een grap uit met medebewoner Josianne en Best Friends Foodies vieren hun 1200ste vlog.
Debsy neemt haar eigen videoclip op, Best Friends Foodies maken scampi linguine, en bij de Bomma komen enkele kinderen van de lagere school langs.
De ouders van Tjorven regelen voor hem een verrassingsverjaardagsfeestje, in het rusthuis van de Bomma spelen ze met vuur en Debsy doet auditie voor het nieuwe seizoen van Temptation Island.
De Best Friends Foodies schakelen hun advocaten in, in de klas van Tjorven zijn de voorbereidingen voor het schooltoneel in volle gang, en de dames van de entrepreneurs hebben een nieuw idee voor een pop-up store.
Tjorven en zijn ouders nemen afscheid van hun groottante, de Best Friends Foodies koken voor de kinderen van het weeshuis en Debsy neemt een personal trainer aan.
Debsy wordt gevolgd door enkele leerlingen, Tjorven gaat onder druk van zijn ouders langs bij de therapeut en de Best Friends Foodies koken voor Jeroen Meus.
De Bomma heeft een escape room in elkaar geknutseld voor haar medebewoners, de sint komt langs bij Tjorven en BV Volger Freddie komt Tom Waes tegen in het rusthuis.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.