K2 zoekt K3

K2 zoekt K3

Kürt Rogiers en Tooske Ragas gaan samen met kijkend Vlaanderen en Nederland op zoek naar het nieuwste K3-lid. Wie schittert binnenkort naast Hanne en Marthe op het podium?

Afleveringen

11 afleveringen

Start van de zoektocht naar een opvolger van Klaasje. Nog vóór de kandidaten voor de 100-koppige publieksjury staan, moeten ze eerst twee professionele jury's trotseren. De 'hoor-jury' bestaat uit Natalia en de Nederlandse zangeres Samantha Steenwijk. In de 'zie-jury' zetelen Ingeborg en de Nederlandse zanger-presentator Gordon.
De zoektocht naar een opvolger/opvolgster van Klaasje gaat verder. Vooraleer de kandidaten zich mogen bewijzen voor de 100-koppige publieksjury, moeten ze eerst twee professionele jury's trotseren. De 'kijkjury' bestaat uit Ingeborg en Gordon, de 'hoorjury' wordt gevormd door Natalia en Samantha Steenwijk.
Remi, Giana, Chanel, Luca, Julia, Jolien, Anke, Elise, Eline en Meryl staan na twee auditieafleveringen het dichtst bij het verwezenlijken van hun droom: een echt K3?tje worden. Vanuit de Golden Seats wachten ze vananavond in spanning de 13 nieuwe kandidaten af. Wie blijft comfortabel op zijn stoel zitten? Voor wie spat de droom alsnog uit elkaar?
Vierde auditieshow waarin een nieuwe lading kandidaten een zelfgekozen K3-liedje brengen en hopen zo groen licht te krijgen van Natalia en Samantha Steenwijk in de hoorjury en Ingeborg en Gordon in de kijkjury.
Vijfde auditieshow waarin een nieuwe lading kandidaten een zelfgekozen K3-liedje brengen en hopen zo groen licht te krijgen van Natalia en Samantha Steenwijk in de hoorjury en Ingeborg en Gordon in de kijkjury.
De 15 overgebleven kandidaten duiken samen in een spannend bootcamp boordevol emoties, verrassingen én een bommetje van de jury. Ze krijgen ook in primeur de nieuwste K3-single te horen die één van hen binnenkort samen met Hanne & Marthe inzingt: Waterval. Tijdens de driedaagse leren ze ook Hanne en Marthe beter kennen en worden ze door hen ondergedompeld in de wereld van K3.
De afvalrace schakelt een versnelling hoger en de eindsprint naar de nieuwe K3 wordt ingezet. In deze eerste studioshow strijden twaalf kandidaten voor negen Golden Seats. De jury krijgt bovendien versterking, want naast Natalia, Samantha, Gordon en Ingeborg neemt ook Gert Verhulst plaats op de jurystoel.
De 10 mogelijke K3'tjes openen de show met een spetterende groepsperformance op de K3-song 'Filmster'. Nadien brengen ze elk een nieuw nummer uit een bekende musical of film van K3. De kandidaten komen ook te weten wat de gewone man in de straat over hen denkt. Hanne & Marthe trekken de straat op voor een marktonderzoek. Welke kandidaat past volgens deze mensen het best tussen hen?
Er zijn nog acht kandidaten in de running om het nieuwe K3'tje te worden. Amy, Celester, Diede, Julia, Kato, Luca, Manou en Remi staan in deze kwartfinale voor nieuwe uitdagingen. Ze zingen voor het eerst in een trio en dat telkens met een andere artiest: Metejoor, Milow en Jaap Reesema. De Britse zanger James Blunt zakt ook naar de show af voor een uitzonderlijk optreden met de kandidaten.
De laatste 6 kandidaten zetten weer hun beste beentje voor om de professionele en de publieksjury te overtuigen van hun zang- en danskwaliteiten. Luca, Remi, Julia, Celester, Diede en Amy krijgen ook voor het eerst de kans om samen met Hanne en Marthe op te treden. Juryleden: Gordon, Ingeborg, Gert Verhulst, Natalia en Samantha Steenwijk.
Wie wordt de opvolgster van Klaasje? Dat wordt vandaag bekend in deze allesbeslissende finaleshow. Tijdens deze finale zal Marthe niet fysiek aanwezig zijn in de studio. Zij testte positief op het coronavirus. Ze zal de show wel op een bijzondere manier mee beleven.
  • Simply the best van VTMlive of uitgesteld
  • Movie nights & seriemarathonsook voor de kleinmannen
  • One shortie a day...doet niets speciaals, maar is wel plezant
  • Op echt àl je schermensmartphone, laptop, tablet, smart-tv, via casting, via je tv-box – gewoon overal, oké?
  • Hallo VTM GO+Reclame? No way. Elke dag wachten op je soap? Dat stopt today. En ook onderweg, you press play.
  • En dat is nog niet allesKijk Streamz op VTM GO en blijf op één plek voor nog meer topseries, blockbusters én Streamz Originals.